Cum ar fi scăpat de închisoare Cristiano Ronaldo după ce a fost acuzat de viol. Superstarul a fost salvat în ultimul moment

Vineri, 18 Februarie 2022, ora 17:13 3887 citiri
Cristiano Ronaldo. Foto: Twitter

Cristiano Ronaldo ar fi putut ajunge la închisoare în SUA după ce a fost acuzat de viol în 2009.

Leslie Mark Stovall, avocata lui Kathryn Mayorga, femeia care spune că a fost abuzată sexual de superstarul portughez, a făcut dezvăluiri incediare.

Ea afirmă că un procuror districtual a refuzat să judece cazul după ce a primit mandatul de arestare al fotbalistului.

Declarațiile avocatei date în instanță au fost făcute publice de cotidianul The Sun.

"A refuzat să să-l pună sub acuzare (n.r. -pe Cristiano Ronaldo) după ce mandatul de arestare a fost depus la biroul procurorului districtual. Nu spune de ce a decis să refuze - orice argument reprezintă pură speculație.

Se încadra în prescripția răspunderii penale. Poliția a considerat că are motivul să-l pună sub acuzare pentru agresiune sexuală, iar procuratura a decis să nu facă acest lucru",a spus avocata Leslie Mark Stovall despre procurorul Steve Wolfson.

În 2009, Kathryn Mayorga a chemat poliția pentru a reclama că a fost violată într-o cameră de hotel fără să spună autorul. În 2010, Ronaldo i-ar fi plătit tinerei aproape 400 000 de euro pentru a-i cumpăra tăcerea.

Cazul a fost redeschis de avocați în 2018, iar Ronaldo a negat mereu acuzațiile spunând că femeia a fost de acord cu totul, scrie gsp.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News