Cristiano Ronaldo își pregătește plecarea de la Manchester United! 5 posibile destinații pentru super-starul portughez

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 18:36 4233 citiri
Cristiano Ronaldo

Atacantul Cristiano Ronaldo (36 de ani) ar putea pleca de la Manchester United la vară, anunţă presa engleză, care a lansat și primele indicii privind viitoarea echipă a starului portughez.

Conform jurnaliștilor din Regat, portughezul ar fi afectat de rezultatele slabe ale echipei din ultima vreme. Manchester United se află pe locul 6 în Premier League, la 9 puncte de Chelsea, cu o serie de evoluții dezastruoase.

Astfel, presa britanică a specificat echipele care ar putea fi interesate de serviciile lui CR7, iar varianta cea mai probabilă vine tot din Manchester, de la rivala City, care a mai negociat cu Ronaldo și în această vară.

O altă opțiune ar putea fi PSG, însă e greu de crezut că Ronaldo va accepta să joace în aceeași echipă cu marele său rival Leo Messi.

De asemenea, americanii de la Inter Miami, club aflat în proprietatea lui David Beckham, sunt cu ochii pe Ronaldo în cazul în care acesta va accepta să părăsească Europa.

Nu sunt de neglijat nici variantele Sporting Lisabona și Real Madrid, echipe la care Cristiano a mai evoluat în trecut și s-a simțit foarte bine.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News