Cristiano Ronaldo a pierdut 10 milioane de dolari din cauza lui Donald Trump! Cum a fost posibil

Marti, 22 Februarie 2022, ora 12:39 3533 citiri
Cristiano Ronaldo

Presa internațională scoate în evidență paguba cu care s-a ales celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo (37 de ani) după ce a investit o sumă uriașă pentru achiziționarea unei proprietăți în New York.

Astfel, conform New York Post, Cristiano a plătit în 2015 (când evolua la Real Madrid) nu mai puțin de 16 milioane de dolari pentru un apartament în complexul Trump Tower, care îi aparține afaceristului ajuns președinte al Statelor Unite.

La acea vreme, Trump încă nu fusese instalat șef la Casa Albă, iar mandatul său în fruntea Americii avea să-i dăuneze în afaceri. Drept dovadă, apartamentul lui Ronaldo de pe Fifth Avenue ajunsese în 2019 să fie evaluat la numai 9 milioane de dolari.

A fost momentul în care starul portughez a decis să scoată apartamentul la vânzare. Din păcate pentru el, pandemia cu coronavirus a afectat și mai mult piața imobiliară, Cristiano Ronaldo găsindu-și abia recent un cumpărător care a fost dispus să ofere doar 6,3 milioane de dolari, cu 10 milioane mai puțin decât prețul inițial.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News