Reacția de milioane a lui Cristian Ronaldo după ce a fost exclus din lot de Manchester United

Joi, 20 Octombrie 2022, ora 23:45 8650 citiri
Cristiano Ronaldo. Foto: Facebook / Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a reacționat după ce a fost îndepărtat din lotul lui Manchester United pentru meciul cu Chelsea.

Portughezul a rupt tăcerea pe rețelele de socializare, unde a transmis un mesaj.

"Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat.

Sunt aceeași persoană și același profesionist care am fost în ultimii 20 de ani jucând în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor.

Am început de foarte tânăr, jucătorii mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna exemple extrem de importante pentru mine.

Astfel, mai târziu, am încercat întotdeauna să fiu un exemplu pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate nu este întotdeauna posibil asta și câteodată te ia valul și mai învinge și răul din tine.

În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu în Carrington (n.r. în cantonamentul lui Manchester United), să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru orice meci.

Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și trebuie să rămânem uniți. În curând vom fi din nou împreună", a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Superstarul portughez a fost exclus din lotul lui United pentru derby-ul cu Chelsea după comportamentul acestuia de la meciul cu Tottenham.

Ronaldo a plecat furios spre vestiare înaintea finalului partidei, din cauză că nu a jucat, lucru ce a stârnit indignarea șefilor lui Manchester United.

"Cristiano Ronaldo nu va face parte din lotul lui Manchester United pentru meciul de sâmbătă contra celor de la Chelsea.

Restul lotului condus de Ten Hag este concentrat total la această partidă", a fost comunicatul oficial al echipei engleze.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News