Cristiano Ronaldo și-a anunțat revenirea pe teren cu o aroganță! "Duminică joacă regele"

Sambata, 30 Iulie 2022, ora 11:18 1881 citiri
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu a s-a prezentat la turneele din presezon susținute de Manchester United, iar numele său a apărut pe lista unor echipe precum Chelsea, Bayern Munchen sau Atletico Madrid.

Totuși, Ronaldo a revenit la sentimente mai bune față de actuala sa echipă, Manchester United, cu care mai are un an de contract.

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a anunţat că va evolua în meciul amical pe care echipa sa, Manchester United, îl va disputa împotriva formaţiei spaniole Rayo Vallecano

Ronaldo nu a fost inclus în lotul pentru următoarea partidă de pregătire a lui Manchester United, împotriva echipei Atletico Madrid, sâmbătă la Olso, dar a anunţat pe Instagram că "Domingo o rei joga" (Duminică joacă regele), referindu-se la amicalul cu Rayo Vallecano, din ziua următoare.

Noul antrenor al grupării de pe Old Trafford, olandezul Erik ten Hag, a afirmat anterior că Rolando "nu este de vânzare".

Manchester United va debuta în noua ediţie a campionatului Angliei pe teren propriu, împotriva formaţiei Brighton, pe 7 august.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News