Antrenorul lui Manchester United, reacție dură despre Ronaldo. "Este inacceptabil"

Miercuri, 03 August 2022, ora 17:56
4500 citiri
Antrenorul lui Manchester United, reacție dură despre Ronaldo. "Este inacceptabil"
Cristiano Ronaldo. Foto: Facebook / Cristiano Ronaldo

Antrenorul echipei Manchester United, Erik ten Hag, spune că a fost "inacceptabil" ca unii jucători, printre care şi Cristiano Ronaldo, să părăsească stadionul Old Trafford înainte de finalul meciului amical din pre-sezon cu Rayo Vallecano, de duminică, scrie Reuters.

Superstarul Cristiano Ronaldo, absent de la turneul estival şi nereţinut pentru partida amicală cu Atletico Madrid, de sâmbăta trecută, a revenit în ''unsprezecele'' echipei engleze de fotbal Manchester United la meciul amical cu formaţia spaniolă Rayo Vallecano, terminat cu scorul de 1-1, însă el nu a reuşit să înscrie şi a fost înlocuit la pauză.

Pe reţelele de socializare au apărut imagini în care Ronaldo părăseşte stadionul înainte de finalul partidei, după ce alţi câţiva jucători făcuseră acest lucru înaintea sa.

"Suntem o echipă şi asta înseamnă că rămâi până la sfârşit, indiferent de situaţie. Este inacceptabil pentru toţi cei implicaţi", a spus tehnicianul.

Starul lusitan, în vârstă de 37 de ani, nu a participat la turneele efectuate de United în această vară, în Thailanda şi Australia, din motive personale, şi afirmase că doreşte să părăsească clubul englez, la care a revenit la începutul sezonului trecut. Conform presei sportive, el ar fi dorit să ajungă la o echipă care va evolua în Liga Campionilor în viitoarea ediţie, Manchester United urmând să joace în Europa League.

Manchester United va debuta în noul sezon din Premier League duminică, acasă, cu Brighton.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristiano Ronaldo, mai bogat cu 10 milioane de euro! Care e motivul
Cristiano Ronaldo, mai bogat cu 10 milioane de euro! Care e motivul
Starul portughez Cristiano Ronaldo a câştigat parţial procesul pe care l-a intentat împotriva clubului Juventus Torino pentru restanţe salariale, relatează L'Equipe. Cristiano Ronaldo a...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#cristiano ronaldo, #Cristiano Ronaldo Manchester United, #Ten Hag , #stiri Cristiano Ronaldo