Iubita lui Cristiano Ronaldo trăia într-o cameră de depozitare înainte să-l cunoască pe fotbalist. "Știu cum e să te chinuiești cu banii la final de lună"

Vineri, 07 Ianuarie 2022, ora 18:31 3773 citiri
Georgina Rodriguez. Foto: Instagram / georginagio

Întâlnirea cu Ronaldo i-a schimbat viața actualei iubite a superstarului portughez.

Georgina Rodriguez lucra ca asistent de vânzări într-un magazin de lux atunci când l-a văzut pentru prima dată față în față pe Cristiano Ronaldo.

Acum, are peste 20 de milioane de urmăritori pe Instagram și a semnat contracte importante cu mari companii din lume.

Într-un documentar, Georgina Rodriguez a povestit totul despre viața pe care o avea înainte să devină iubita lui Ronaldo.

"Sosirea mea la Madrid a fost extraordinară. Căutam apartamente ieftine, trei sute de euro. Am ajuns să dorm într-un apartament care fusese o cameră de depozitare. Era frig iarna și cald vara. În ziua în care l-am cunoscut pe Cristiano, viața mi s-a schimbat.

Știu cum e să începi de jos și să te chinuiești să ajungi cu banii la final de lună. Empatizez mult cu oamenii, datorită originilor mele umile.

Acum, că pot să-i ajut pe cei care au nevoie, mă simt foarte satisfăcută. Am muncit mult și am avut o viață plină de sacrificii. Iar Universul m-a recompensat cu cel mai bun lucru posibil: o familie frumoasă", a spus Georgina Rodriguez ]ntr-un documentar realizat de Netlifx.

Cristiano Ronaldo și Georgina au împreună o fetiță și au anunțat că vor mai avea o pereche de gemeni.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News