Manchester United, prima reacție oficială după declarațiile incendiare ale lui Cristiano Ronaldo

Luni, 14 Noiembrie 2022, ora 18:59 3226 citiri
Cristiano Ronaldo. Foto: Facebook / UEFA Champions League

Manchester United a reacționat după interviul acordat de Cristiano Ronalo lui Piers Morgan.

Portughezul a dezvăluit lucruri din interiorul clubului englez.

"De la plecarea lui Sir Alex Ferguson n-am văzut nicio evoluție în club. Progresul a fost zero. Nu s-a schimbat nimic, nici măcar la piscină, sala de sport.

Am crezut că o să văd o tehnologie nouă, infrastructură, dar am văzut aceleași lucruri pe care le-am văzut când aveam 20 de ani.

Pleacă Solskjaer și vine Ralf Rangnick, o mutare pe care nu o înțelege nimeni, tipul nici măcar nu e antrenor, e director sportiv.

M-am simțit trădat. E vorba de două - trei persoane de la nivelul executiv. Sunt unii oameni care nu mă vor aici. Nu doar anul ăsta, dar și anul trecut.

Nu îl respect pentru că nici el nu mă respectă (n.r. - despre Erik ten Hag)", a spus Cristiano Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.

Clubul englez a oferit prima reacție în acest caz.

"Manchester United ia act cu privire la mediatizarea interviului acordat de Cristiano Ronaldo. Clubul va lua în considerare să ofere un răspuns după ce toate faptele vor fi stabilite.

Ne concentrăm pe pregătirea pentru a doua jumătate a sezonului și pe dezvoltarea relației dintre jucători, manager, staff și fani", a transmis Manchester United prin intermediul siteului oficial.

Conform presei britanice, Cristiano Ronaldo ar urma să fie amendat cu suma de 1 milion de lire sterline.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News