Partea a doua a interviului cu Ronaldo: îi face praf pe Gary Neville și pe Wayne Rooney

Marti, 15 Noiembrie 2022, ora 08:18 1043 citiri
Cristiano Ronaldo si Piers Morgan

Cristiano Ronaldo a stârnit furori cu interviul pe care i l-a acordat lui Piers Morgan.

El a vorbit despre faptul că oameni din conducerea echipei Manchester United l-au trădat, că niciun progres nu s-a înregistrat la clubul de pe Old Trafford și că nu are respect față de antrenorul olandez Erik ten Hag.

Cristiano Ronaldo a avut grijă ca acest interviu să fie difuzat în momentul în care el este deja plecat la naționala Portugaliei pentru Cupa Mondială.

În partea a doua a interviului, Ronaldo îl mitraliază pe Gary Neville, fostul lui coechiper de la Untied, ajuns analist TV. "E ușor să critici. Nu știu dacă jobul lor în televiziune este să critici. Ei profită de faptul că sunt faimos, că sunt omul numărul unu de urmărit. Nu e o coincidență ceea ce fac. Ei nu sunt prietenii mei, sunt foștii mei colegi. Nu o să ies la cină cu ei", a spus Ronaldo despre Gary Neville, dar și despre Wayne Rooney.

Neville și Rooney îl criticaseră în ultima perioadă pe Cristiano Ronaldo. "Probabil (e gelozie). Probabil - pentru că și-a încheiat cariera la 30 de ani. Încă joc la un nivel înalt; Nu voi spune că arăt mai bine decât el, ceea ce este adevărat", a spus Ronaldo despre Rooney.

Cum a reacționat Bruno Fernandes când s-a întâlnit la lot cu Ronaldo: i-a întins o mână rece

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News