Cristiano Ronaldo, jignit dur de șeful lui Real Madrid, conform presei spaniole: Este un imbecil, un om bolnav

Miercuri, 14 Iulie 2021, ora 18:3713325 citiri
Cristiano Ronaldo, jignit dur de șeful lui Real Madrid, conform presei spaniole: Este un imbecil, un om bolnav
Cristiano Ronaldo Foto: Facebook / Cristiano Ronaldo

Ziarul spaniol El Confidencial a dezvăluit din nou, miercuri, vechi înregistrări audio, în care preşedintele de la Real Madrid Florentino Pérez îi atacă pe Cristiano Ronaldo şi José Mourinho.

După ce marţi a difuzat critici care datează din 2006, vizând legendele clubului Raul şi Iker Casillas, pe care Pérez le-a descris în special drept "escrocherii”, publicaţia a prezentat comentarii vizându-i pe Ronaldo şi Mourinho.

""El e nebun. Tipul ăsta e un imbecil, un om bolnav. Crezi că acest tip este normal, dar nu este, altfel nu ar face toate lucrurile pe care le face ", a spus Pérez în înregistrare despre "CR7", care a jucat la Real între 2009 şi 2018.

Perez îl atacă şi pe agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, care gestionează şi interesele lui Mourinho, antrenor al Merengues între 2010 şi 2013.

"Mendes nu reuşeşte nimic cu el. La fel cum nu gestionează nimic cu Mourinho. Chiar şi pentru interviuri. Nimic. Nu este un caz nenorocit să-l rezolve. Sunt tipi cu ego-uri teribile, ambii copii răsfăţaţi, antrenorul şi el, şi nu văd realitatea, pentru că amândoi ar putea câştiga mult mai mulţi bani dacă ar face altfel. Sunt două anomalii, pentru că vorbim despre o mulţime de bani în domeniul drepturilor de imagine. De asemenea, datorită acestei imagini pe care o au, mulţi oameni nu îi plac ... Este exact opusul unei bune publicităţi!", ar fi spus Perez conform El Confidencial.