Bayern Munchen nici nu vrea să audă de Ronaldo. Ce au spus bavarezii despre superstarul portughez

Miercuri, 27 Iulie 2022, ora 17:27 2527 citiri
Cristiano Ronaldo. Foto: Facebook / Cristiano Ronaldo

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Oliver Kahn, a închis definitiv perspectiva unui transfer al starului Manchester United, Cristiano Ronaldo, la bavarezi, spunând că acesta nu corespunde "filosofiei" clubului german.

"Am discutat acest subiect - altfel nu ne-am face treaba bine. Personal, cred că Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbalişti care au existat vreodată pe această planetă", a declarat Kahn pentru ziarul Bild.

"Dar am ajuns la concluzia că, în ciuda stimei pe care o avem cu toţii pentru el, nu ar fi corespuns filosofiei noastre în situaţia actuală", a adăugat el.

Deşi Kahn nu a explicat ce a vrut să spună prin filosofia lui Bayern, clubul nu are o tradiţie de a aduce un star de talie mondială al cărui salariu ar risca să creeze frustrare în vestiar. De asemenea, Bayern preferă să parieze pe tinerele talente decât pe jucători aproape de sfârşitul carierei.

Atacantul portughez în vârstă de 37 de ani, care are încă un an de contract cu Manchester United, nu este mulţumit de situaţia în care se află şi a transmis spus conducerii că doreşte să fie transferat la un club care joacă în Liga Campionilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News