Cristiano Ronaldo și-a vândut Porsche-ul la jumătate de preț în schimbul numărului de telefon al cântăreței Kimberly Wyatt, de la Pussycat Dolls

Joi, 20 Aprilie 2023, ora 14:32
21954 citiri
Cristiano Ronaldo și-a vândut Porsche-ul la jumătate de preț în schimbul numărului de telefon al cântăreței Kimberly Wyatt, de la Pussycat Dolls
Fotbalistul Cristiano Ronaldo/ FOTO: The Mirror

Fotbalistul Cristiano Ronaldo, 38 de ani, ce joacă acum la echipa Al-Nassr din Arabia Saudită, și-a vândut mașina decapotabilă Porsche de 60.000 de lire sterline la jumătate din preț - în schimbul numărului de telefon al cântăreței Kimberly Wyatt, de la Pussycat Dolls.

Informația a fost dezvăluită de Rod Thornley, cel care a fost maseurul echipei din Manchester pentru o perioadă de 19 sezoane.

Fotbalistul era disperat să obțină o întâlnire cu interpreta după ce a urmărit-o la X Factor în timpul primei sale perioade pe Old Trafford, scrie The Sun.

După ce maseurul echipei i-a făcut rost de numărul lui Dannii Minogue inițial, Cristiano Ronaldo a mai avut o cerință pentru maseurul lui Manchester United: i-a cerut lui Rod Thornley să-i dea numărul lui Kimberly Wyatt (41 de ani), fostă componentă a trupei Pussycat Dolls.

Cristiano Ronaldo se afla în ultimul său an la Manchester United și i-a promis angajatului de la Manchester United că la finalul sezonului îi va vinde mașina sa de 60.000 de lire la jumătate de preț, dacă îi va face rost de numărul lui Kimberly Wyatt.

„Eu îl masam și la televizor era X Factor”, a povestit Thornley în podcastul „Under the Cosh”. „Cine este fata asta?, a întrebat Cristiano. Era Dannii Minogue, sora lui Kylie Minogue. „Bine, poți să-mi faci rost de numărul ei?” „Sunt un maseur la Man United”.

„Dar sunt un om cu multe relații și în aproximativ patru sau cinci zile, am obținut numărul lui Dannii Minogue. Așa că i l-am dat. Au mers la câteva întâlniri, dar nu a ieșit nimic din asta. Sfârșit”, a mai adăugat Rod Thornley.

Fotbalistul nu s-a oprit aici. Ochii i-au picat și pe celebra Kimberly Wyatt, de la Pussycat Dolls, în timpul unui spectacol X Factor și i-a cerut lui Thornley să-și folosească „magia” și pentru a doua oară.

„Eram în luna martie sau aprilie și el urma să plece la Real Madrid, toți știam că se va transfera la sfârșitul sezonului. După ce mi-a zis să-i găsesc numărul de telefon, l-am întrebat eu ce câștig am, doar nu era prima oară când îl ajutam. «Îți place mașina mea? Ți-o vând la jumătate de preț când plec la Real Madrid»”, i-a transmis Ronaldo lui Rod Thornley.

Masorul susține că a rezolvat problema în zece minute, dar nu știe dacă Ronaldo a obținut întâlnirea cu Kimberly Wyatt. La finalul sezonului, Rod Thornley s-a dus la fotbalist și l-a întrebat dacă își mai aduce aminte înțelegerea. „A zis «da» și i-am dat 30.000 de lire sterline pentru o mașină de 60.000 de lire sterline. A doua zi am vândut-o pentru 60.000 de lire sterline! Am plecat într-o vacanță frumoasă în Maldive”, a mai dezvăluit Thornley. Mașina este una spectaculoasă, un Porsche Carrera decapotabil, cu care atacantul a făcut furori în prima perioadă din Anglia.

Multe femei celebre sau mai puțin cunoscute au trecut prin patul lui Ronaldo, înainte de relația de lungă durată cu Georgina Rodriguez, o fostă asistentă a magazinului Gucci pe care, de altfel, a cunoscut-o în perioada petrecută la Real Madrid. În 2007, el a avut o scurtă relație cu actrița Emmerdale Gemma Atkinson.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#cristiano ronaldo, #Al Nassr, #Porche, #numar telefon, #Kimberly Wyatt, #Pussycat Dolls , #stiri externe