Negocieri între Ronaldo și Manchester United. Care este viitorul portughezului în fotbal

Miercuri, 27 Iulie 2022, ora 16:02 2323 citiri
Cristiano Ronaldo. Foto: Facebook / Cristiano Ronaldo

Starul portughez Cristiano Ronaldo, revenit în Anglia la începutul acestei săptămâni, după ce a fost absent de la turneul estival al echipei de fotbal Manchester United, a început discuţiile cu conducerea clubului englez, care refuză în continuare să-i permită plecarea de pe Old Trafford în această vară, conform ziarului The Telegraph.

Acest nou capitol al dosarului Cristiano Ronaldo a fost deschis marţi, după speculaţiile din ultimele săptămâni referitoare la posibila despărţirea a fotbalistului lusitan de United, formaţie la care a revenit în urmă cu un an.

Prima rundă a negocierilor dintre cvintuplul câştigător al Balonului de Aur şi oficialii lui Manchester United a avut loc la Carrington, în prezenţa impresarului jucătorului, Jorge Mendes, dar şi a fostului său mentor, Sir Alex Ferguson, invitat la această întâlnire.

Dacă Manchester United nu a comunicat oficial natura discuţiilor, The Telegraph scrie că Ronaldo a fost informat cu această ocazie de responsabilii clubului că face parte din planurile noului antrenor Erik ten Hag şi trebuie să-şi respecte contractul cu gruparea din Premier League.

Presa sportivă internaţională a scris în ultima perioadă despre interesul echipei Atletico Madrid faţă de Cristiano Ronaldo, însă conducerea clubului spaniol a anunţat că nu este interesată de fotbalistul portughez.

"Nu ştiu cine a inventat această poveste cu Cristiano, însă este practic imposibil ca el să vină la echipa noastră", a declarat preşedintele lui Atletico Madrid, Enrique Cerezo, marţi seară, în cursul unei emisiuni a postului de radio Cadena Cope.

În vârstă de 37 de ani, Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor (141 de goluri), competiţie la care nu va putea participa în sezonul viitor cu Manchester United, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care portughezul doreşte să plece de pe Old Trafford.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News