Ce răspuns a primit Cristiano Ronaldo de la copilul bolnav de autism pe care l-a lovit intenționat: ”Nu vreau să-l mai văd!”

Marti, 12 Aprilie 2022, ora 18:06 3428 citiri
Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez, Cristiano Ronaldo, nu a putut să-şi ţină în frâu nervii după ce echipa lui, Manchester United, a suferit o nouă înfrângere în Premier League, sâmbătă, în deplasare, scor 0-1, cu Everton, în etapa a XXXII-a a campionatului englez.

După meci, la ieşirea de pe teren, pe drumul către vestiare, Ronaldo, care se deplasa cu greutate din cauza unei accidentări suferite la piciorul drept, a lovit violent mâna unui fan al gazdelor, în care se afla un telefon. Suporterul a scăpat aparatul, care s-a zdrobit de pământ.

Potrivit presei engleze, victima incidentului este un copil care suferă de autism.

La câteva ore după meciul de pe Goodison Park, Ronaldo a dat publicităţii un mesaj, în care a cerut iertare pentru gestul său şi l-a invitat pe suporterul păgubit la un meci de acasă al echipei Manchester United.

"Și-a cerut scuze pe rețelele de socializare, dar ar fi trebuit să o facă personal. A fost dezamăgitor pentru că Ronaldo a fost unul dintre motivele pentru care a vrut să meargă la un meci al celor de la Manchester United. I-am spus de propunerea lui Ronaldo, iar el mi-a răspuns: ‘Nu, mamă, nu vreau să-l mai văd niciodată!'", a spus Sarah Kelly, mama copilului agresat de Ronaldo, pentru Telegraph.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News