Aflat la Mondiale, Cristiano Ronaldo a primit o veste teribilă. Manchester United vrea să-i ”rupă” contractul. Câți bani va pierde portughezul

Vineri, 18 Noiembrie 2022, ora 14:38 3335 citiri
Cristiano Ronaldo

Conform presei britanice, în speță Daily Mail, Manchester United a făcut primii pași pentru a-l da afară pe Cristiano Ronaldo din club în urma interviului său exploziv cu Piers Morgan.

United a început procesul legal pentru renunțarea la serviciile lui Ronaldo prin ruperea contractului său de 500.000 de lire sterline pe săptămână, fără a-i plăti starului portughez niciun ban din cele 16 milioane de lire sterline pe care le-ar fi câștigat până la expirarea înțelegerii, în iunie 2023.

Avocații lui United susțin că Ronaldo, care se află acum cu naționala Portugaliei la Campionatul Mondial, a încălcat termenii contractului prin acuzațiile sale incendiare împotriva clubului, a familiei Glazer, a managerului Erik ten Hag și a colegilor săi.

Interviul a fost difuzat în două părți miercuri și joi, după o mulțime de clipuri teaser difuzate anterior.

Clubul nu a oferit niciun detaliu cu privire la măsurile luate în cazul lui Ronaldo. “Manchester United a iniţiat în această dimineaţă paşii adecvaţi ca răspuns după interviul recent acordat de Cristiano Ronaldo presei. Nu vom face comentarii suplimentare până la finalizarea acestui proces”, a precizat Manchester United într-un comunicat dat publicităţii vineri.

Într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV, Ronaldo a declarat, între altele, că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unul dintre gemeni.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News