Cristiano Bergodi a luat foc după meciul din Bănie: "Dacă nu e penalty, ne lăsăm de fotbal"

Luni, 04 Martie 2024, ora 22:41
2486 citiri
Cristiano Bergodi a luat foc după meciul din Bănie: "Dacă nu e penalty, ne lăsăm de fotbal"
Cristiano Bergodi Foto: DigiSport

Universitatea Craiova și Rapid au încheiat la egalitate, scor 1-1. În minutul 85, giuleștenilor le-a fost refuzat un penalty clar la faultul lui Maldonado asupra lui Oaidă.

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, în ultimul meci din etapa a 29-a a Superligii.

Gazdele au marcat primele la Craiova, în minutul 30, atunci când Bancu a centrat de pe partea stângă, iar Alexandru Mitriţă a fost omul potrivit la locul potrivit catapultând balonul în plasă. În startul reprizei secunde tot Mitriţă a ratat o şansă uriaşă, în minutul 47, trimiţând puţin pe lângă poartă la o greşeală a defensivei giuleştene. După numai două minute Hromada a egalat, înscriind primul său gol pentru Rapid, din faţa porţii, la pasa lui Ermal Krasniqi.

În minutul 85, giuleștenilor le-a fost refuzat un penalty clar la faultul lui Maldonado asupra lui Oaidă.

”Rămânem cu un gust amar. Am venit aici pentru a câștiga. Am răspuns bine. Și ei au mijlocași buni, schimbă foarte des pozițiile. La prima șansă, ne-au dat gol. Până atunci nu au făcut nimic. M-am uitat la faza penalty-ului. Trebuie să ne spună care sunt argumentele pentru care nu e. Să spună ei. Vorbim de cine era la VAR. Cum e posibil să nu fie penalty? Ne lăsăm de fotbal dacă nu e. Oricum, mergem înainte. Dar nu e posibil așa ceva!

Hasani are nevoie de sprijin acum. Nu pot să spun că m-a dezamăgit. Păcat că a avut această ocazie și nu a marcat. Hromada a făcut un meci bun, la fel și Oaidă. Vom vedea ce facem în derby. Nu dăm primul ”11” în presă. Vedem. Bădescu s-a descurcat și el bine. Mă bucur pentru el. A confirmat și azi că e un jucător bun.

Noi avem meciuri grele. Vom vedea cu FCSB. Trebuie să câștigăm pentru că așa se micșorează diferența. Se poate întâmpla orice. Ne vom prezenta bine.”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul meciului.

Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene,...
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Echipa CFR Cluj a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. La Craiova, într-un meci...
#Cristiano Bergodi, #Rapid, #Universitatea Craiova , #Rapid