Cristian Tudor Popescu, despre Eurovision 2022: "Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta"

Duminica, 15 Mai 2022, ora 10:35 26253 citiri
Cristian Tuor Popescu

Cristian Tudor Popescu a reacționat în miez de noapte despre concursul Eurovision 2022.

Ucraina este marea câștigătoarea din acest an după ce a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Publicistul a vorbit și despre voturile pe axa România - Republica Moldova.

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022 cu melodia „Llamame”, a obţinut 65 de puncte, locul al 18-lea în clasamentul final.

"Bătălia Eurovision - au câștigat Uk și UK!

-Ukraina a câștigat detașat Eurovision 2022.

-Cel mai hotărât susținător al Ukrainei atacate de hoarda lui Putin, Marea Britanie, pe locul 2.

-Lanternele roșii, ultimele locuri ale clasamentului, Franța și Germania, statele mari cu comportamentul cel mai unsuros față de Kremlin.

-Republica Moldova a terminat pe locul 7, cu Zdob și Zdub și al lor Țrenuleț Chișinău-București, primind un uriaș 239 puncte de la public. Totuși, juriul de la Chișinău a acordat 0 puncte României, iar juriul de la București 0 puncte Moldovei... Ce ziceți de asta", a scris Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

Ediţia Eurovision Song Contest 2022 de la Torino a fost câştigată de Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra cu melodia „Stefania” care a primit din partea publicului 439 de puncte, un total de 631 de puncte. Reprezentantul României s-a clasat pe locul 18 cu 64 de puncte. Republica Moldova, cu 253 de puncte, a încheiat concursul pe locul 7. Spania a primit de la public 228 de puncte, rezultatul final fiind 459 de puncte.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com