Ce l-a deranjat pe CTP în jocul Simonei Halep la Washington: ”O aude mai bine dacă tace. Să fie mută ca o lebădă”

Marti, 02 August 2022, ora 19:41 3624 citiri
Cristian Tudor Popescu

Simona Halep, locul 16 WTA şi cap de serie 3, s-a calificat, luni, în optimile turneului de la Washington, cu premii de 251.750 de dolari.

Halep a trecut în primul tur de sportiva Cristina Bucşa, din Spania, locul 123 mondial, venită din calificări, scor 6-3, 7-5.

În turul doi, Halep va evolua contra învingătoarei din meciul dintre americanda Madison Brengle, locul 61 mondial, şi Anna Kalinskaia, din Rusia, locul 71 WTA.

Evoluția Simonei Halep a fost comentată de cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu, care s-a arătat deranjat de intensitatea strigătelor pe care tenismena din România le produce în timpul desfășurării punctelor.

”În afară de greșelile neforțate, mi-au displăcut la Simona, parcă mai mult ca niciodată, țipetele pe care le scoate pe lovitură. După părerea mea, aceste strigăte intense și lungi induc celei care le scoate o falsă impresie de forță și eficiență în lovitură, care se întoarce împotriva ei, psihic vorbind, îndată ce primește înapoi mingi pe care le credea dărâmătoare. Pe scurt, vocalizele nu o ajută pe Simona, dimpotrivă.

Nu mai vorbesc de aspectul dizgrațios, mai ales prin comparație cu o jucătoare elegantă și silențioasă cum e Cristina Bucșa. Până atunci, aș considera un semn bun din toate punctele de vedere o Simona mută ca o lebădă pe teren. Fie și pentru că acela căruia îi mulțumește închinându-se când câștigă o aude mai bine dacă tace” a menționat jurnalistul Cristian Tudor Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News