Gest revoltator al fanilor lui Dinamo: Au injurat Steaua in timpul minutului de reculegere tinut in memoria lui Cristian Topescu

Miercuri, 16 Mai 2018, ora 08:40 5671 citiri
Foto: captura video Telekom Sport

Mai multi fani ai lui Dinamo au injurat rivala Steaua in timpul minutului de reculegere tinut la meciurile din Liga 1 in memoria celui care a fost Cristian Topescu, decedat marti.

"Ros-albii" au fost sustinuti de cateva sute de suporteri la meciul cu Juventus Bucuresti, disputat pe stadionul din Voluntari, iar acestia si-au dat in petec inaintea fluierului de start.

Imediat dupa ce crainicul arenei "Anghel Iordanescu" a anuntat ca se va tine un minut de reculegere in memoria lui Cristian Topescu, pe stadion s-a aplaudat. Jucatorii celor doua echipe si brigada de arbitri s-au asezat in zona cercului de la centrul terenului, iar cand s-a lasat linistea dinamovistii si-au inceput razboiul cu rivala.

Dupa cateva scandari injurioase la adresa celor de la Steaua, "ultrasii" s-au linistit.

Fanii lui Dinamo au reactionat dupa partida, ei sustinand ca a fost o neintelegere si nu ceva premeditat.

"Momentul de reculegere pentru Cristian Topescu a fost respectat. Cand jucatorii si arbitrii s-au adunat la centrul terenului, galeria a intrerupt cantecul pe care-l canta. Dupa un timp, arbitrul a fluierat si multi au crezut ca momentul a luat sfarsit", se arata intr-un mesaj al factiunii Ultras Tei.

Imaginile video ii contrazic, insa, deoarece se vede cat se poate de clar ca in momentul in care ei incep sa injure Steaua jucatorii celor doua echipe, antrenorii, arbitrii si ceilalti oameni prezenti pe stadion repecta momentul de reculegere.

M.D.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News