PNL Bucuresti il propune, oficial, pe Cristian Busoi candidat pentru Primaria Capitalei (Video)

Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 19:57
4515 citiri
PNL Bucuresti il propune, oficial, pe Cristian Busoi candidat pentru Primaria Capitalei (Video)
Foto: Facebook/Cristian Busoi

Organizatia PNL Bucuresti a decis, miercuri seara, sa-l propuna candidat la Primaria Capitalei pe europarlamentarul Cristian Busoi.

"A fost un vot unanim" si este "o propunere pe care organizatia Bucuresti si-o asuma", a declarat Busoi, intr-o interventie telefonica la B1 TV.

Propunerea urmeaza sa fie prezentata, vineri, in sedinta Consiliului National al PNL.

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca aparitiile lui Cristian Busoi in preajma presedintelui Klaus Iohannis sunt parte a "retetei de campanie", adaugand ca liderul de la Cotroceni probabil a vrut sa arate o anumita preferinta, potrivit Mediafax.

Orban, inscris si el in cursa interna a PNL pentru candidatura la Primaria Capitalei, a spus ca la Consiliul National de vineri va putea fi doar anuntat numele sustinut de liberali, nu si validat. Acesta trebuie sa fie validat mai intai in Biroul Politic National al partidului.

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu declara, luni seara, ca liberalul care va candida la Primaria Capitalei anul viitor "ii va seduce pe bucuresteni" si sigur va castiga alegerile, insa nu a dezvaluit numele acestuia, spunand ca il vom afla pana la finalul acestei saptamani.

Gorghiu: La Primaria Capitalei trebuie pusa o bomba. Candidatul PNL ii va seduce pe bucuresteni

"Primaria Capitalei va fi castigata de PNL, avem candidati buni, o sa vedeti, la Consiliul National vom face aceasta propunere de validare a unuia dintre cei sondati si eu cred ca va fi validata", a declarat Gorghiu.

Liderul liberal a mentionat ca principalul criteriu pe care bucurestenii vor ca primarul general sa il respecte, potrivit sondajelor facute pana acum de PNL, este sa fie "cinstit si onest".

"Il avem si de aceea spun ca o sa catigam", a subliniat Gorghiu, mentionand ca propunerea PNL este un om integru, indeplineste criteriile de profesionalism si sta bine in sondaje.

Posibili contracandidati

Cristian Busoi ar putea concura cu Gabriela Firea, din partea PSD, la Primaria Capitalei. Liderul social-democrat Liviu Dragnea anunta saptamana trecuta ca senatorul PSD poate fi "o varianta foarte buna" pentru Primaria Generala a Capitalei. Totusi, social-democratii nu au luat pana in acest moment o decizie.

Dragnea confirma: Gabriela Firea ar putea fi candidatul PSD la Primaria Capitalei

De asemenea, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a recunoscut, luni, ca nu s-ar da inapoi de la a candida la Primaria Capitalei, insa a subliniat ca cel mai mult isi doreste ca formatiunea sa, ALDE, sa ajunga in Parlament.

Tariceanu, candidat la Primaria Capitalei? Ce spune presedintele Senatului

Si Traian Basescu a sugerat recent ca nu exclude o posibila candidatura la Primaria Bucuresti. Referitor la ipoteza lansata de Elena Udrea, fostul presedinte nu a confirmat nimic, dar a lasat o usa deschisa.

Basescu, din nou la Primaria Capitalei? Ce spune despre o posibila candidatura

"Nu stiu de unde a lansat Elena Udrea aceasta posibilitate. Nu spun nici nu, nici da. Abia construim un partid. Nu mi se pare ca cineva care a fost presedintele Romaniei mai intra intr-o competitie locala, dar in politica nu faci intotdeauna ce vrei, ci ce trebuie. Este cale lunga pana acolo", a explicat Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Busoi candidat Primarie , #stiri Cristian-Silviu Busoi
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Am inteles ca dl Cristian Busoi
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Dupa ce Werner l-a plimbat in lesa, ca pe un ciine, cum sa nu-l