PNL a pierdut pe mana lui in Bucuresti, dar acum Busoi nu exclude o candidatura la sefia intregului partid

Joi, 16 Martie 2017, ora 18:24
2733 citiri
PNL a pierdut pe mana lui in Bucuresti, dar acum Busoi nu exclude o candidatura la sefia intregului partid
Foto: Facebook/Partidul National Liberal

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat, joi, ca va lua in calcul o eventuala candidatura la sefia partidului doar daca va fi validat de catre colegii pe care i-a coordonat in ultima perioada si daca va exista o deschidere in acest sens si din partea liberalilor din tara.

"Nu, deocamdata, singura decizie pe care am luat-o este sa-mi recastig sau sa-mi castig sustinerea in conferinta pe Bucuresti, pentru ca avem un eveniment pe 8 aprilie, vor fi peste 1.000 de delegati la conferinta de Bucuresti.

Orice intentie as avea pentru viitor cred ca ar trebui sa porneasca de la validarea mea de catre acei colegi pe care i-am coordonat in aceasta scurta perioada de timp.

Daca acest lucru se va intampla si daca alti colegi din tara vor dovedi deschiderea, o sa iau in calcul si o eventuala candidatura. Deocamdata, sincer, chiar nu as putea sa fac un anunt pe aceasta tema", a precizat presedintele PNL Bucuresti, intrebat daca intentioneaza sa candideze la sefia PNL.

La remarca presei care i-a spus ca liberalul Crin Antonescu a afirmat ca i s-ar parea foarte buna candidatura lui la sefia partidului, Busoi a sustinut ca este "onorat" de aceste "cuvinte frumoase".

Citeste si PNL se reorganizeaza cu scandal: Sedinta cu decizii importante, dar si acuzatii si atacuri cu "gigei si misei"

"Am comunicat si in timpul campaniei electorale si imediat dupa alegeri, cred ca si la inceputul acestui an cu Crin Antonescu. Analiza lui Crin si felul in care vede si intelege nu numai PNL, ci si politica romaneasca si scena politica sunt pentru mine extrem de valoroase ca si sfaturi. Am fost onorat de cuvintele frumoase pe care Crin Antonescu le-a spus despre mine si chiar ii multumesc", a conchis secretarul general interimar al PNL.

Conventia Nationala a PNL, in care liberalii isi aleg noul presedinte, va avea loc pe 17 iunie. Si-au mai anuntat candidatura pana acum Ludovic Orban si Catalin Predoiu.

In decembrie, la alegerile parlamentare, Bucurestiul condus de Cristian Busoi a fost in top 3 cele mai neperformante organizatii PNL.

Liberalii au obtinut in Capitala abia 11,97% din voturi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Busoi candidatura presedintie PNL, #Busoi presedintie PNL , #PNL