Europarlamentarul Busoi (PNL) va reclama la Bruxelles modificarile "banditesti si totalitare" la regulamentul Camerei

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 17:523620 citiri
Europarlamentarul Busoi (PNL) va reclama la Bruxelles modificarile "banditesti si totalitare" la regulamentul Camerei
Foto: Facebook/ Cristian Busoi

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi spune ca va informa presedintii Parlamentului European si Comisiei Europene referitor la modificarile aduse de PSD-ALDE la regulamentul Camerei Deputatilor.

Acestea reprezinta "o actiune banditeasca si totalitara prin care majoritatea pune lacatul pe Parlament si amputeaza capacitatea de actiune a Opozitiei", sustine Busoi, citat intr-un comunicat de presa remis miercuri Ziare.com.

Presedintele PNL Bucuresti sustine ca majoritatea parlamentara PSD-ALDE a profitat de momentul plangerii mortii regelui Mihai, al carui sicriu a fost adus astazi in tara, si a actionat "brutal impotriva regulilor democratice".

"Singurul raspuns proportional si efectiv este strangerea tuturor fortelor de opozitie in jurul PNL si o presiune politica maxima si concertata, pe toate canalele, impotriva PSD-ALDE.

PSD-ALDE a facut ce nu se face: a modificat regulile in timpul jocului pentru a nu mai putea fi impiedicati sa isi duca planul la capat.

Actiunea majoritatii PSD-ALDE, in lipsa unor dezbateri in plen pe fondul acestor initiative, elimina posibilitatea demersurilor institutionale ale Opozitiei, la nivel de parlamentar, asa cum decurg acestea din lege si regulamentul Parlamentului", se arata in comunicat citat.

In timp ce atentia intregii tari este atintita asupra regelui Mihai, care in aceasta dimineata s-a intors pentru ultima data in Romania, majoritatea PSD-ALDE baga la foc automat la vot proiecte controversate.

Ziare.com transmite principalele momente si declaratii in format LIVE text.

Citeste si


A.D.