Directorul MTR sustine ca invitatii lui Busoi au facut scandal in avion: Numai mitocani! Reactia liberalului: Exagereaza

Vineri, 05 Aprilie 2019, ora 14:44
7140 citiri
Directorul MTR sustine ca invitatii lui Busoi au facut scandal in avion: Numai mitocani! Reactia liberalului: Exagereaza
Foto: Arhiva Facebook/ Cristian Busoi

Directorul Muzeului Taranului Roman, Virgil Stefan Nitulescu, a povestit ca 55 de invitati ai eurodeputatului Cristian Busoi au facut scandal in avionul cu care se intorceau de la Bruxelles. "O atmosfera de stadion, de Liga a III-a, urlete, glume proaste si injuraturi", a evocat el.

"In avionul de intoarcere de la Bruxelles erau 55 de oameni invitati (pe banii Parlamentului) de Cristian Busoi la Parlamentul European, ca sa vada cum se munceste acolo. Atmosfera era de stadion, la meciuri din Liga a III-a (nu am fost, niciodata, la un asemenea meci, dar asa imi imaginez): urlete, cintece (imnul PD-L, ala cu omul bun) cintate ca la crasma, glume proaste si injuraturi la adresa Mariei Grapini, a lui Cristian Parvulescu, Mircea Diaconu (cei trei erau in avion), Viorica Dancila si Liviu Dragnea (astia doi nu erau) ", a povestit pe Facebook Virgil Stefan Nitulescu.

El a precizat ca toti ceilalti pasageri erau enervati.

"Cei 55 au protestat ca mincarea si vinul servite nu erau indeajuns de bogate... Culmea a fost ca, in momentul in care a aterizat avionul, cei 55 s-au ridicat sa isi ia bagajele. Insotitoarele i-au rugat sa se aseze, pentru ca avionul nu a ajuns la locul de parcare. S-au ales cu tot felul de mitocanii.

Pina la urma, pilotul a oprit avionul si a refuzat sa se mai miste, pana cind nu s-au asezat toti pasagerii pe scaune. Alte injuraturi. Tot scandalul a durat 15 minute. Au urmat imbrinceli. Cei 55 vroiau sa iasa primii din avion. In fine. N-am mai vazut asa ceva, intr-un avion Tarom.

Problema mea e alta: il cunosc de mult pe Cristi Busoi. E un om civilizat si bine crescut. Cum naiba a putut sa invite un asemenea om numai mitocani, ca sa ii invete cum se face campania electorala pentru europarlamentare? Cu astia vrea PNL sa faca o campanie decenta?", a adaugat directorul MTR.

Europarlamentarul Maria Grapini a confirmat, intr-un comentariu, veridicitatea informatiilor.

"Confirm cele spuse. Atata lipsa de civilizatie si atata mitocanie nu am vazut. pacat! In avion era si un comisar si alte persoane straine! Asta e imaginea care vrea sa o faca pnl in Europa?", a comentat Grapini.

Cristian Busoi a spus ca relatarea directorului MTR este "exagerata".

"Sunt in actiuni preelectorale in Ialomita si Braila, nu am putut verifica informatia foarte bine, inteleg de la colegii mei ca este exagerata aceasta relatare, dar daca a fost cineva care a avut o atitudine nepotrivita, voi cere sa se ia masuri", a declarat pentru Mediafax Cristian Busoi.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 25 aprilie, într-o conferință de presă la Timișoara că ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”. Afirmația...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#scandal avion invitati Cristian Busoi , #PNL