Candidatul PNL la Primaria Capitalei a folosit imagini din Colectiv pentru a-si prezenta proiectele

Luni, 11 Ianuarie 2016, ora 19:22 2698 citiri
Foto: Facebook/ Cristian Busoi

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Cristian Busoi, si-a prezentat, luni, proiectele pentru Bucuresti folosindu-se de imagini din Clubul Colectiv, unde si-au pierdut viata 63 de tineri, prezentate in paralel cu ilustratii ale consecintelor cutremurului din 1977.

"Bucuresti, trezeste-te!", a fost mesajul afisat pe bannerul care prezenta imagini din clubul Colectiv, in care 63 de tineri si-au pierdut viata, precum si imagini alb-negru care ilustrau consecintelor cutremurului din 1977.

Cristian Busoi a explicat ca a ales afisul care prezenta imagini din clubul Colectiv si de la cutremurul din anul 1977 in urma unei discutii cu echipa sa de comunicare.

"Daca reamintim oamenilor drama din 1977 si drama din 2015 vor intelege ca nu mai este timp (...) si ca trebuie sa treaca la actiune", le-a explicat Busoi jurnalistilor care l-au intrebat de ce ales acest afis pentru conferinta sa de presa.

Cristian Busoi si-a prezentat, cu trimiteri la incendiul din Clubul Colectiv, planurile pentru Capitala, respectiv construirea "celui mai mare spital de urgenta din estul Europei", util in cazul unor tragedii precum cea din Colectiv, si reabilitarea cladirilor cu risc seismic, care in caz de cutremur "ar putea multiplica de cateva zeci de ori (tragedia de la -n.red.) Colectiv".

Foto: Facebook/ Cristian Busoi

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com