Busoi: Primarul Firea are o problema de logica administrativa. Sa sune un prieten din Voluntari

Marti, 05 Iulie 2016, ora 13:015775 citiri
Busoi: Primarul Firea are o problema de logica administrativa. Sa sune un prieten din Voluntari

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi sustine ca ideea Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, de a reduce evenimentele publice ca sa se circule mai bine in oras este o "problema de logica administrativa", deoarece trafic mai fluid in Bucuresti nu inseamna mai putine evenimente, ci mai multa infrastructura.

"Ideea Primarului General de a reduce evenimentele publice ca sa se circule mai bine in oras este probabil o manifestare a temerii ca fiind aleasa doar de 14% dintre bucuresteni, este de preferat ca oamenii sa se intalneasca mai rar in locuri publice, ca nu cumva sa le vina idei critice fata de administratia Capitalei", a declarat Busoi, intr-un comunicat de presa.

El a subliniat ca "doamna Primar General este familiarizata mai mult cu realitatile administrative ale orasului Voluntari" si "nu stie probabil ca Bucurestiul a renascut tocmai din aceste activitati, din evenimente sportive, culturale, concerte, care da, toate au incovenientul unor blocaje temporare ale traficului, dar care fac din Bucuresti un oras viu si frumos".

"Doamna Firea bate din picior vehement nemultumita, ca in weekend este blocata circulatia pentru a face loc activitatilor sportive si ca solutie de fluidizare a traficului vrea interzicerea evenimentelor. Ca o demna continuatoare a perfomantelor administrative ale fostului primar Oprescu, dna Firea, daca vrea sa rezolve problema traficului, trebuie nu sa interzica manifestarile sportive in Bucuresti, ci sa faca mult asteptata autostrada suspendata, o solutie certa de fluidizare a traficului", a mai spus Busoi.

El a adaugat ca "este mai greu sa construiesti decat sa interzici sau sa promiti, cum promitea in campanie dna primar Firea ca ii va consulta pe bucuresteni".

"PNL va urmari cu atentie desfasurarea activitatii noului primar general si recomanda cu caldura Gabrielei Firea ca atunci cand nu stie ce sa faca in materie de administratie sa sune un prieten din Voluntari sau chiar mai bine, sa apeleze la sfatul locotenentilor din administratia Pandele pe care dna Firea i-a implantat, de curand, la Primaria Generala", a mai spus Busoi.