Busoi, catre Dragnea: Pesedisti, dati banii bucurestenilor inapoi!

Marti, 02 Februarie 2016, ora 13:502783 citiri
Busoi, catre Dragnea: Pesedisti, dati banii bucurestenilor inapoi!

Candidatul PNL la alegerile locale, Cristian Busoi, ii solicita presedintelui social-democrat, Liviu Dragnea, ca PSD sa plateasca datoria catre Primaria Capitalei pentru lansarea campaniei prezidentiale a lui Victor Ponta de pe Arena Nationala.

"Ii cer public domnului Liviu Dragnea ca PSD sa plateasca de urgenta datoria catre Primaria Capitalei pentru lansarea campaniei prezidentiale a domnului Victor Ponta de la Arena Nationala. Nici pana acum banii suportati de bucuresteni nu au fost achitati de PSD", sustine Busoi, intr-un comunicat de presa.

Potrivit candidatului PNL, circa 250.000 de lei au fost cheltuiti din bugetul Primariei Capitalei pentru lansarea lui Victor Ponta de pe Arena Nationala, iar PSD nu a platit nici pana acum datoria.

"Inainte de a da lectii despre democratie, uitand ca a promovat ordonanta traseismului politic, domnul Dragnea trebuie sa explice care era urgenta pentru bucuresteni de a fost nevoie sa se cheltuiasca 245.346 de lei din bugetul Capitalei pentru celebra lansare faraonica de pe Arena Nationala.

Este strigator la cer ca, nici pana acum, dupa mai bine de 2 ani, PSD nu si-a platit datoria, care ar fi ramas secreta daca nu ar fi fost arestat primarul suspendat pesedist, domnul Sorin Oprescu", subliniaza Cristian Busoi.

El adauga ca "dezvaluirea a fost facuta chiar de Curtea de Conturi, care a constatat ca o parte dintre cheltuieli au fost achitate ilegal de primaria condusa de administratia de stanga, din banii bucurestenilor".