Rizea, dupa ce a scapat de arestare: Cereti sondaje de la PNL si veti intelege ce mi se intampla (Video)

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 15:36 2477 citiri
Foto: Digi 24

Deputatul PSD Cristian Rizea a declarat, miercuri, ca nu ii este frica decat de Dumnezeu si ca este pregatit pentru orice, dupa ce colegii sai au decis ca poate fi retinut, nu insa si arestat.

Rizea si-a atacat din nou denuntatorul, spunand ca, dupa 5 ani, acesta si-a schimbat declaratia.

"Cereti sondajele de la PNL care au fost gata luni si veti intelege motivul pentru care mi se intampla ce mi se intampla acum. Intrebati-i pe cei de la PNL, ca poate in sondajele de la PSD nu aveati incredere. Sunt mai obiective poate cele ale adversarilor politici. Intrebati si veti avea raspunsul la ceea ce mi se intampla.

(...) In Romania, delatiunea a ajuns un sport national. Si-a negociat libertatea cu pretul libertatii mele. Sunt pregatit pentru orice, nu mi-e frica decat de Dumnezeu. Vorbim dupa ce adevarul va iesi la iveala. Sunt total nevinovat", a declarat Rizea.

Cristian Rizea, scapat la mustata de colegi: Poate fi retinut, nu si arestat UPDATE

Camera Deputatilor a votat miercuri in favoarea cererii DNA de incuviintare a retinerii lui Cristian Rizea, acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, insa nu a permis arestarea preventiva a acestuia.

Rizea isi roaga colegii sa nu il lase fara imunitate: Sunt in proces de adoptie, decideti daca fiul meu va avea familie

Atfel, retinerea s-a incuviintat cu 144 de voturi pentru si 114 impotriva, in timp ce in cazul votului pentru arestare s-au pronuntat in favoare 120 de parlamentari, cu doi mai putini decat minimul necesar.

Primul pas pentru arestarea lui Rizea: E un examen pentru mine si asta e viata (Video)

Cristian Rizea este acuzat ca in 2009 ar fi primit 300.000 de euro de la un cetatean american, cu scopul de a interveni la RA-APPS pentru retrocedarea unui teren intr-o zona rezidentiala din Bucuresti. Pentru acesti bani, Rizea ar fi trebuit sa intervina si la Primaria Chiajna pentru un teren aflat in litigiu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News