DNA: Cristian Rizea a recunoscut acuzatiile (Video)

Joi, 24 Martie 2016, ora 16:50 5921 citiri
Foto: Facebook/ Cristian Rizea

Deputatul PSD Cristian Rizea a recunoscut faptele pentru care este acuzat in dosarul DNA, respectiv trafic de influenta, spalare de bani si influentarea declaratiilor.

Astfel, desi initial Rizea nu a recunoscut aceste acuzatii, in declaratia din 2 martie, pe parcursul urmaririi penale a recunoscut savarsirea respectivelor infractiuni, pe 17 martie, se arata in rechizitoriul DNA, potrivit Adevarul.

Cristian Rizea, scapat la mustata de colegi: Poate fi retinut, nu si arestat UPDATE

De asemenea, DNA mai transmite ca omul de afaceri Lucian Coltea, de asemenea trimis in judecata, "a avut o pozitie procesuala sincera prezentand faptele intocmai cum au fost retinute mai sus".

Pe 9 martie, Camera Deputatilor a votat in favoarea cererii DNA de incuviintare a retinerii parlamentarului PSD Cristian Rizea, acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, insa nu a permis arestarea preventiva a acestuia.

DNA: Deputatul Rizea a cerut martorilor sa nu spuna adevarul, pentru ca o sa-l bage la puscarie

Deputatul a facut apel la compasiunea colegilor sai, precizand ca se afla in plin proces de adoptie a fiului sau, iar arestarea sa ar conduce la intreruperea procesului.

Cristian Rizea este acuzat ca in 2009 ar fi primit 300.000 de euro de la un cetatean american (Lucian Coltea), cu scopul de a interveni la RA-APPS pentru retrocedarea unui teren intr-o zona rezidentiala din Bucuresti. Pentru acesti bani Rizea ar fi trebuit sa intervina si la Primaria Chiajna pentru un teren aflat in litigiu.

Cristian Rizea, trimis in judecata de DNA

Procurorii DNA l-au trimis marti in judecata pe deputatul PSD.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News