Cristian Rizea, despre alianta cu UNPR: Fostii colegi sa stea doi ani in penitenta

Vineri, 13 Iulie 2012, ora 14:48
5600 citiri
Cristian Rizea, despre alianta cu UNPR: Fostii colegi sa stea doi ani in penitenta
Foto: Arhiva

Deputatul PSD Cristian Rizea solicita UNPR sa stea in penitenta cel putin doi ani de zile, pentru ca a sustinut PDL la guvernare. PSD a depus la tribunal actele pentru infiintarea Aliantei de Centru Stanga, impreuna cu UNPR.

"Am fost de acord cu totii cu privire la colaborarea parlamentara. Cu tot respectul pentru fostii colegi, dar eu cred ca n-ar trebui uitat ca doi ani de zile ne-au tinut in afara guvernarii.

Ar trebui ca si UNPR sa beneficieze de o perioada de penitenta timp de doi ani de zile. Cel putin doi ani de zile, cat ne-au tinut si ei in Opozitie. Ramane la latitudinea conducerii partidului. Este o parere impartasita de mai multi colegi. Eu cred ca s-ar impune", a declarat Rizea pentru Ziare.com.

Intrebat daca "penitenta" presupune ca UNPR sa nu aiba acces la functii publice, Rizea a evitat un raspuns clar: "Sa aiba o perioada de reflectie".

Solicitat sa explice si acest termen "reflectie", daca ar fi de acord ca membrii UNPR sa "reflecteze" la trecut din functii publice sustinute de PSD, Cristian Rizea s-a eschivat, din nou.

"He, he, sa dam explicatie din DEX ce inseamna reflectie? UNPR ar trebui sa aiba intelepciunea sa faca acest lucru. Asa ar fi normal si asa ar fi corect fata de toti cei care s-au batut cu fosta Putere, ma refer la zecile de mii de membri de partid, care stiu ce au indurat, au fost dati afara din functii, au fost dati afara de la serviciu, au indurat foarte multe", ne-a spus deputatul PSD.

PSD si "tradatorii" din UNPR se aliaza pe furis, la tribunal

Conform unui anunt aparut in presa la rubrica Mica Publicitate, conducerile PSD si UNPR au depus oficial actele la Tribunalul Bucuresti pentru infiintarea Aliantei de Centru Stanga. Niciunul dintre liderii celor doua formatiuni politice nu a anuntat public aceasta miscare pe scena politica.

Cererea de inscriere a noii aliante a fost depusa pe 10 iulie la Tribunalul Bucuresti si a primit termen de judecare pe 31 iulie.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Cristian Rizea alianta PSD UNPR, #Cristian Rizea penitenta UNPR, #Cristian Rizea Alianta Centru Stanga , #stiri Cristian Rizea
Comentarii
A
alvorado
rank 1
incurca-le Doamne mintilederbedeilor comunisti!
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Hienele! Comunism, cinism, ura, iresponsabilitate! No comment!