Cristian Rizea cere demisia directorului general TVR

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 14:19
2092 citiri
Cristian Rizea cere demisia directorului general TVR
Foto: Antena3

Deputatul PSD Cristian Rizea i-a transmis o scrisoare deschisa lui Alexandru Lazescu, presedintele-director general al TVR, in care ii cere acestuia demisia pe motiv ca participarea sa la o conferinta la Madrid a fost cenzurata de televiziunea publica.

"In calitate de vicepresedinte al Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii, din Camera Deputatilor, am prezentat in cadrul conferintei "Sanse egale intr-o Europa unita", ce a avut loc pe 10 si 11 martie 2012, la Madrid, pozitia USL cu privire la proiectul ce vizeaza votul prin corespondenta, proiect foarte usor de fraudat in forma actuala propusa. Multi reprezentanti ai asociatiilor prezente au fost in asentimentul pozitiei prezentate de catre mine.

Cu toate acestea, mesajul transmis de televiziunea al carei director sunteti, a fost total diferit.

Consider inadmisibil modul in care trimisii TVR au cenzurat luarile de pozitie critice la adresa puterii facute in cadrul conferintei mai sus mentionate", sustine Cristian Rizea in scrisoarea adresata presedintelui TVR.

Deputatul reclama faptul ca desi era singurul parlamentar din opozitie prezent la dezbatere, punctul sau de vedere nu a fost prezentat pe post, desi "cheltuielile angajatilor TVR au fost suportate din generosul buget guvernamental al Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni".

"In consecinta, demisia din functia pe care o ocupati, ar reprezenta un gest corect si demn fata de romani", apreciaza Cristian Rizea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Cristian Rizea demisie presedinte TVR, #Rizea conferinta Madrid , #stiri Cristian Rizea