Prezenta lui Basescu la PMP, criticata de un fost membru al partidului

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 18:12 3494 citiri

Europarlamentarul Cristian Preda considera ca nu a fost a idee buna ca Traian Basescu sa participe la Congresul PMP si sa "smulga aplauze pentru Elena Udrea", cu putin timp inainte de reuniunea Comisiei juridice, care va da un aviz in cazul arestarii preventive solicitate de DNA.

"Nu cred ca Traian Basescu trebuia sa mearga la congresul ‪#PMP ca sa smulga aplauze pentru Elena Udrea, cu cateva ore inainte ca deputatii sa voteze ridicarea imunitatii acesteia. Nu cred nici ca o alianta cu ‪#PNTCD e o solutie pentru partidul condus de Eugen Tomac. Pavelescu si Udrea pot produce doar neincredere", a scris pe Facebook Cristian Preda.

Comentariile europarlamentarului, exclus din PMP la sfarsitul anului trecut, vin in contextul in care fostul presedinte a tinut un discurs la Congresul PMP, in care a vorbit si despre situatia Elenei Udrea, pentru care DNA a formulat trei cereri de arestare, Parlamentul urmand sa voteze luni in acest sens.

"As vrea sa va multumesc pentru tarie, sunteti o mana de oameni - cei care sunteti in sala, la prezidiu, doamna Elena Udrea - care v-ati dedicat acestei idei si, chiar daca nu e aici, eu tin sa ii multumesc si doamnei Elena Udrea", a spus Basescu, moment in care cei prezenti in sala au izbucnit in aplauze puternice.

Basescu, despre Udrea: Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se apara

De asemenea, fostul sef de stat a mai declarat ca "impreuna cu PNTCD vom putea forma o structura politica capabila in primul rand sa convinga si in al doilea rand sa castige".

Basescu revine in politica: Vreau sa fiu partenerul PMP - cum si-a aparat mandatele de la Cotroceni

D.T.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News