Preda: Demersul lui Tariceanu e ridicol. Coalitia procedeaza ca rusii in Ucraina

Marti, 24 Iunie 2014, ora 12:15 1870 citiri

O declaratie a Parlamentului prin care i s-ar cere demisia presedintelui Traian Basescu ar avea valoare zero, spune vicepresedintele Partidului Miscarea Populara, Cristian Preda. Acesta considera ridicol demersul sefului Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Cristian Preda a declarat, la RFI Romania, ca "intentia lui Calin Popescu Tariceanu de a pune in fata Camerelor o declaratie e ridicola. Daca seful statului a facut ceva in neregula, daca in raport cu Constitutia, cu felul in care trebuie sa-si exercite mandatul e ceva in neregula, atunci Parlamentul ar fi trebuit sa actioneze la a treia suspendare".

Europarlamentarul PMP considera ca "e absolut strigator la cer faptul ca tocmai cei care nu respecta justitia ii cer lui Traian Basescu sa demisioneze. Aici nu-i doar fatarnicie, dar vorbim despre o majoritate care a refuzat sistematic sa ridice imunitatea deputatilor pentru care se incepuse urmarirea penala, deci sunt oameni care dispretuiesc profund justitia si care atunci cand un alt actor politic, in speta presedintele, respecta justitia, ii cer acestuia sa demisioneze".

Citeste mai mult despre Preda: Demersul lui Tariceanu e ridicol; coalitia procedeaza ca rusii in Ucraina pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News