PMP se pregateste de Congres: Cristian Preda s-a decis ce functie vrea in conducerea partidului

Vineri, 30 Mai 2014, ora 17:56 2936 citiri

Europarlamentarul PMP Cristian Preda va candida pentru o functie in viitoarea conducere a partidului, care va fi aleasa la Congresul din 7 iunie.

Cristian Preda doreste sa fie vicepresedinte pentru relatiile externe ale PMP si romanii din afara ganitelor.

Europarlamentarul a explicat pentru Ziare.com ca nu candideaza la presedintia partidului pentru ca activitatea sa se desfasoara in cea mai mare parte a timpului la Bruxelles, iar partidul nu poate fi condus de la o asemenea distanta.

Cristian Preda nu a precizat pe cine va sustine la presedintia PMP deoarece nimeni nu si-a exprimat oficial intentia de a candida la aceasta functie.

Conducerea PMP, a explicat Cristian Preda, va avea o structura supla, fara legatura cu forma de organizare a unui guvern. Vor fi pe langa presedintele partidului, sase vicepresedinti - pentru relatia cu alte partide, filiale, comunicare, politici publice, relatii externe si relatii cu societatea civila - si 6 seretari executivi.

In privinta strategiei pentru viitor, Cristian Preda spune ca decizia conducerii partidului este de a sustine coagularea dreptei, dar fara fuziune cu alt partid.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News