Mesaj pentru Ilie Nastase: Ti se intinde o capcana!

Marti, 18 Martie 2014, ora 13:27
3010 citiri
Mesaj pentru Ilie Nastase: Ti se intinde o capcana!

Europarlamentarul Cristian Preda ii atrage atentia fostului tenismen Ilie Nastase ca va fi asociat cu partidele Jobbik, din Ungaria, si Frontul National, din Franta, daca va candida la alegerile europarlamentare din partea PRM.

"Gh. Funar a anuntat ca i-a propus lui Ilie Nastase sa intre pe listele PRM pentru europene si ca acesta ar fi acceptat. Fosta glorie a tenisului a precizat, apoi, ca i s-a adresat o invitatie, dar ca nu a luat o decizie. Vreau sa-l ajut pe Ilie sa hotarasca.

Daca va candida pe listele lui Funar si va fi ales, va face parte din grupul in care PRM s-a aflat si in trecutul mandat, grup despre Vadim n-a spus mare lucru acasa. E grupul care include partide precum Jobbik (Ungaria) sau Front National (Franta). Vona Gabor si Marine Le Pen sa fie oare politicienii de care se simte apropiat Ilie?", se intreaba Cristian Preda, pe blogul sau.

Ilie Nastase, despre candidatura la europarlamentare, obiectivele in PE si de ce PRM

Acesta adauga ca grupul din care fac parte aceste partide el cel "a carui influenta politica in Parlamentul de la Strasbourg e egala cu 0. Fac zgomot, dar nu participa la luarea deciziei".

"Ilie, vezi ca ti se intinde o capcana!", incheie Cristian Preda.

Funar mizeaza pe Nastase la europarlamentare: Le blocam calculatoarele si exit-poll-urile! - Interviu

Presedintele PRM, Gheorghe Funar, a confirmat, luni, ca Ilie Nastase este aproape de a candida la alegerile europarlamentare, de pe prima pozitie a listei partidului.

F.N.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Cristian Preda Ilie Nastase europarlamentare, #Ilie Nastase europarlamentare PRM, #Ilie Nastase candidat europarlamentare , #europarlamentar