Intalnirea Udrea-Basescu: Cristian Preda, "soldat credincios", publica mesajul PMP despre "momentul istoric"

Miercuri, 20 August 2014, ora 23:35 7150 citiri

Vicepresedintele PMP Cristian Preda a publicat miercuri seara pe Facebook un mesaj despre care spune ca a venit din partea departamentului de comunicare al partidului si care arata ce trebuie transmis in spatiul public despre intalnirea care a avut loc intre presedintele Traian Basescu si candidatul formatiunii la prezidentiale, Elena Udrea.

Udrea, dupa intalnirea cu Basescu: Inca sunt in echipa presedintelui, mi-as dori sa fiu candidatul sau favorit

Traian Basescu: Categoric o sustin pe Elena Udrea la prezidentiale

"Nu am participat la intalnirea membrilor PMP cu presedintele Basescu, dar departamentul de comunicare s-a ingrijit sa-mi trimita mesajele care trebuie plasate in spatiul public.

Eu, soldat credincios, copiez aici primele doua fraze, respectand cu sfintenie ortografia si fara a face vreun comentariu:

'A fost o intalnire la nivel inalt, intre doi presedinti ai Romaniei, intre actualul Presedinte al Romaniei si viitorul Presedinte al Romaniei. A fost aproape un moment istoric: am vazut mai natural ca niciodata o predare de stafeta' ", scrie pe Facebook Cristian Preda.

Unul dintre comentatori este chiar Sebastian Lazaroiu, care a rectionat cu un "my God", urmat de un emoticon trist.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca in mod "categoric" o sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, deoarece ea este candidatul Partidului Miscarea Populara in cursa pentru Presedintia Romaniei.

Despre Elena Udrea, seful statului a spusc ca este "un om pragmatic, care stie sa-si faca treaba, si un om loial".

Efectul Udrea: Tariceanu in turul al doilea - Interviu cu Cristian Preda

Presedintele PMP, Elena Udrea, a mers miercuri, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni pentru a-i cere presedintelui Traian Basescu sa semneze pe lista de sustinatori ai candidaturii sale la alegerile prezidentiale din aceasta toamna.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News