Cristian Preda vrea pact de neagresiune in campania pentru europarlamentare

Joi, 27 Martie 2014, ora 14:31 1890 citiri
Foto: Arhiva

Cristian Preda, in calitate de lider al listei PMP pentru alegerile europarlamentare, a propus incheierea unui pact de neagresiune intre partidele PPE, si anume PDL, PMP, PNTCD si Forta Civica.

Cristian Preda a scris, pe blogul personal, ca "faramitarea centrului-dreapta e o evidenta" si ca neintelegerea dintre partidele asociate PPE din tara noastra au fost provocate de solidariazarea sefului statului cu PMP.

"Pe plan intern, Miscarea Populara va continua sa sprijine fara ezitare actiunea presedintelui, factorul constitutional care a blocat actiunile nesabuite ale unei guvernari corupte si incompetente.

In ceea ce priveste campania pentru europene, propun, in calitatea mea de lider al listei Miscarii Populare, incheierea unui pact de neagresiune intre listele care se revendica de la PPE, mai precis PDL, PMP, PNTCD si Forta Civica", a notat acesta.

Europarlamentare 2014: PMP si-a depus lista de candidati - pe voturile cui mizeaza

Preda a spus ca asteapta raspunsuri la solicitarea lui de la Theodor Stolojan, care conduce lista PDL pentru europarlamentare, Aurelian Pavelescu, cap de lista la PNTCD, si Mihai Razvan Ungureanu, aflat in fruntea listei Fortei Civice.

"Reafirm aici ceea ce am spus la depunerea listei noastre: Miscarea Populara se mobilizeaza pentru PPE, inclusiv pentru ca Jean-Claude Juncker sa devina presedintele Comisiei Europene. Adversarii nostri sunt Schulz si Ponta. PPE ii poate infrange pe socialisti, inclusiv in Romania. Sa facem un prim pas in directia buna!", a incheiat Preda.

D.T.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News