Cristian Preda, nou atac la Macovei: Asta e pretul tacerii, Monica?

Luni, 16 Decembrie 2013, ora 08:13
3304 citiri
Cristian Preda, nou atac la Macovei: Asta e pretul tacerii, Monica?
Foto: Arhiva

Europarlamentarul Cristian Preda lanseaza un nou atac la adresa fostei sale colege Monica Macovei, insinuand ca tace in ceea ce-l priveste pe Adriean Videanu pentru a obtine un loc pe listele candidatilor la europarlamentare.

"Intrebarea e simpla, fiindca se poate raspunde cu 'da' sau 'nu': draga Monica, il sustii fara rezerve pe Adriean Videanu?", intreaba Cristian Preda pe blogul peronal.

Cristian Preda: Monica Macovei e asociata cu fesenistii, asa ca nu mai vede corupti

Acesta isi explica intrebarea prin faptul ca Macovei e membra a PDL Bucuresti, iar organizatia e condusa de catre Adriean Videanu.

"Acesta nu a fost ales, ci a fost numit in functie de catre Vasile Blaga, imediat dupa ce Elena Udrea si-a dat demisia din functia respectiva in vara lui 2012. De atunci incoace, PDL Bucuresti nu a gasit un moment pentru a organiza alegeri, care sa legitimeze o conducere, preferand prelungirea interimatului.

Nu a facut-o nici acum, cand putea folosi oportunitatea oferita de organizarea alegerilor interne pentru stabilirea unui prezidentiabil, asa cum s-a intamplat in multe alte organizatii din teritoriu. PDL il protejeaza pe fostul primar. E o optiune a lui Blaga care nu surprinde, mai ales ca seful PDL e amic cu Videanu", adauga Preda.

Europarlamentarul amineste ca Videanu a fost trimis in judecata.

"De ce il menajeaza Blaga pe prietenul sau? Fiindca in urma cu cateva saptamani, Videanu a fost trimis in judecata. Exact asa s-a intamplat si cu Ioan Oltean, liderul PDL Bistrita.

Cand s-a aflat ca Oltean trebuie sa mearga in instanta, Macovei a cerut demiterea lui din functie. (Ce-i drept, deunazi, atunci cand Oltean a fost reconfirmat de colegii sai bistriteni, Macovei nu a mai reluat cererea) ", mai scrie Preda.

El subliniaza ca Monica Macovei nu a spus nimic despre acest subiect.

"Despre Videanu, in schimb, Macovei nu a spus nimic. Cum se explica tacerea?

Sa fie vorba despre faptul ca Videanu semneaza, ca sef al PDL Bucuresti, listele cu candidatii din Capitala pentru alegerile europene? Asta e pretul tacerii, Monica?

Merita?", incheie Cristian Preda.

La inceputul acestei luni, Preda o acuza pe fosta sa colega in PDL Monica Macovei ca s-a asociat cu fesenistii din partid si nu mai vede coruptii.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Preda atac Macovei, #Macovei Videanu trimis judecata , #europarlamentar