Cristian Preda, exclus oficial din PMP (Video)

Sambata, 13 Decembrie 2014, ora 18:28 4923 citiri
Foto: Facebook/Cristian Preda

Europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus din Partidul Miscarea Populara (PMP) in urma unor actiuni "care au lezat statutul Partidului Miscarea Populara", a anuntat sambata deputatul Clement Negrut, secretar general al PMP, la sedinta Colegiului National, sustinuta la Baile Tusnad, judetul Harghita.

"Propunerea de excludere este strict legata de activitatea si actiunile care au lezat statutul Partidului Miscarea Populara, drept pentru care am luat in discutie abaterile disciplinare ale domnului Cristian Preda si a propus Consiliului National excluderea", a spus deputatul Clement Negrut.

Udrea vrea la Cotroceni - Cristian Preda cere demiterea ei - surse (Video)

Vicepresedintele PMP Cristian Preda a solicitat recent in Colegiul National al partidului demiterea Elenei Udrea din fruntea PMP.

"Am fost singurul care am considerat ca ea (Elena Udrea n.red.) trebuie sa fie demisa, ceilalti au considerat ca, dimpotriva, trebuie sa-i puna o coronita si sa o puna si prezidentiabil. Iarasi, am fost impotriva acestei candidaturi", a sustinut Preda.

Preda a fost mereu impotriva variantei de a-l inlocui pe Cristian Diaconescu cu Elena Udrea pentru alegerile prezidentiale. Apoi, europarlamentarul a cerut demisia Elenei Udrea din fruntea partidului, apreciind ca scorul obtinut in primul tur al alegerilor prezidentiale este un esec, asa ca nu mai are credibilitate in fata membrilor de partid.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Cristian Preda exclus din PMP :) Si-a pus Nutzy chilotii in cap :)