Antena 3 - samanta unui nou scandal. De data asta, la Bruxelles

Vineri, 28 Martie 2014, ora 19:39
9818 citiri
Antena 3 - samanta unui nou scandal. De data asta, la Bruxelles
Foto: Facebook/Cristian Preda

Europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte al PSD, a cerut, vineri, Partidului Popular European sa ia atitudine fata de colegul sau Cristian Preda, care a atacat postul de televiziune Antena 3.

Cristian Preda a declarat, miercuri, ca din punctul sau de vedere postul de televiziune ar trebui sa fie inchis.

"Ar trebui sa respecte legea si Antena 3, dar deocamdata e un post trimis in judecata pentru santaj", a spus Preda la Romania TV. "Haideti sa nu vorbim despre viata si opera Antenei 3", a intervenit realizatorul Victor Ciutacu. "Eu l-as inchide, dar ma rog...", a mai comentat Cristian Preda.

Aceasta declaratie a deranjat-o pe Corina Cretu, care a cerut PPE sa se sesizeze in acest caz.

"Prin declaratiile sale agresive, dl Preda ne arata ca deschide lista de candidati ai modelului Traian Basescu de a face politica. Vorbim despre o iesire profund anti-europeana, anti-democratica, avuta de dl Cristian Preda, care a declarat ca ar inchide Antena 3.

Europarlamentarul PPE ne arata ca nu a invatat nimic in cei cinci ani de mandat din Parlamentul European, ca a stat degeaba la Bruxelles", a acuzat Corina Cretu, potrivit unui comunicat de presa remis vineri Ziare.com.

Europarlamentarul PSD se intreaba care este parerea conducerii PPE despre declaratia lui Cristian Presa.

"Am speranta ca, macar de la nivelul colegilor sai europarlamentari, va exista o delimitare publica fata de pozitia acestuia. Libertatea de exprimare este unul dintre pilonii oricarui stat democratic, civilizat, din Europa.

Subordonatii lui Traian Basescu, preluand modelul patentat de acesta, doresc o presa aservita, tacuta si, iata, vor sa inchida gura celor care ii contesta", a adaugat Corina Cretu.

Aceasta considera ca, din cauza comportamentului agresiv, Preda nu trebuie sa mai reprezinte Romania in Parlamentul European si ca, dupa alegerile de pe 25 mai, acesta ar trebui sa ramana acasa si sa se uite la ce post de televiziune doreste.

Dupa anuntul acestei stirii, jurnalista Alessandra Stoicescu de la Antena 3 a sustinut ca europarlamentarul Cristian Preda a mintit.

"A spus o minciuna. Noi nu suntem trimisi in judecata pentru santaj", a precizat fosta crainica de la Observator.

Cristian Preda vrea pact de neagresiune in campania pentru europarlamentare

Cristian Preda deschide lista candidatilor la alegerile europarlamentare din partea PMP, sustinut de presedintele Traian Basescu.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cristian Preda Antena3 Corina Cretu, #Cristian Preda Antena3 PPE, #Cristian Preda inchidere Antena 3 , #europarlamentar