Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cristian Poteras a inaugurat "Palatul Copiilor" din sectorul 6 (Video)

Marti, 05 Iunie 2012, ora 18:43
4547 citiri
Cristian Poteras a inaugurat "Palatul Copiilor" din sectorul 6 (Video)

Primarul sectorului 6, Cristian Constantin Poteras, a inaugurat "Palatul Copiilor", un nou proiect al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, destinat copiilor si adolescentiilor din sector.

Evenimentul a avut loc de Ziua Copilului, 1 iunie, iar noul centru isi desfasoara activitatea in locatia din Aleea Tibles nr. 64, acolo unde copiii vor beneficia de o alternativa de petrecere a timpului liber, de dezvoltare personala si integrare sociala, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Alegeri Locale 2012

Copiii vor fi implicati in activitati cultural-artistice, sportive, de initiere tehnico-stiintifica etc. In cladire sunt amenajate 12 sali pentru activitati, sala de asteptare pentru parinti si pentru servicii de consiliere psihologica. Locatia dispune de o curte generoasa in care este amenajata o pista de karting si un loc de joaca pentru copii.

La activitatile noului centru pot participa copiii cu varste intre 4-18 ani, care au domiciliul in sectorul 6 si tinerii cu varsta intre 18-26 ani, daca sunt beneficari ai sistemului de protectie a copilului. Pentru acestia din urma, cat si pentru copiii proveniti din familii al caror venit pe membru de familie este mai mic de 705 lei lunar, participarea la activitati este gratuita. In celelalte cazuri, cuantumul va fi calculat in functie de veniturile familiale.

Alegeri Bucuresti 2012

Cu o istorie de 400 de ani, locatia centrului a fost o veche mosie boiereasca care a adapostit Conacul Belvedere construit de Dinicu Golescu. Ulterior, Effingham Grant a inaltat aici conacul in forma sa actuala.

La eveniment au participat reprezentanti ai administratiei publice locale, personalitati din domeniul cultural precum si doamna Ioana Grant, descendenta a marii familii Golescu - Grant, se mai arata in comunicat.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Cristian Poteras inaugurare Palatul Copiilor, #Cristian Poteras alegeri locale sector 6, #Cristian Poteras candidat Primaria Sector6 , #primar sector 6