Primarul Piedone demoleaza constructiile provizorii si cele ridicate fara autorizatie de pe domeniul public al Sectorului 5

Miercuri, 11 Noiembrie 2020, ora 12:14 11568 citiri
Foto: Facebook/ Primaria Sectorului 5

Primarul Cristian Popescu Piedone a cerut o situatie actualizata privind constructiile de pe domeniul public amplasate fara autorizatii si a dispus desfiintarea constructiilor provizorii realizate in Sectorul 5, potrivit unui comunicat al autoritatii locale, transmis, miercuri.

Prima dintre ele, situata pe terenul domeniu public al Municipiului Bucuresti, pe Calea 13 Septembrie nr. 221-225, era amplasata fara autorizatie de construire prevazuta de Legea 50/1991.

Politistii locali au intocmit documentatia necesara privind desfiintarea constructiei metalice pe cale administrativa conform prevederilor OUG 57/2019 privind Codul administrativ si a Legii 50/1991 privind autorizarea lucrarilor de constructii.

In perioada urmatoare, politistii locali vor face verificari si la alte adrese, pentru a se asigura ca in Sectorul 5 nu exista si alte constructii care au fost amplasate fara autorizatii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
mikixxx
rank 3
Atentie daca se atinge de constructiile tziganilor
FrumoasaTara
rank 5
Infractorul piedone loveste in colegii sai infractori !!!