Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Primaria Sectorului 4 are primar interimar - ce decizii a luat

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 18:00
5047 citiri
Primaria Sectorului 4 are primar interimar - ce decizii a luat
Foto: Digi 24

Sectorul 4 al Bucurestiului are un primar interimar, de luni, dupa ce Consiliul Local s-a intrunit in sedinta de urgenta si a luat la cunostinta de demisia lui Cristian Popescu Piedone.

Astfel, atributiile lui Piedone vor fi indeplinite de viceprimarul sectorului, Daniel Baluta, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Piedone a demisionat: Cine ii ia locul la Primaria Sectorului 4

In noua sa calitate, se mai arata in comunicat, Baluta "a adoptat, ca prime masuri administrative, sesizarea si intrunirea de urgenta a Comisiei de disciplina a functionarilor publici, constituita atat in cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Sectorului 4, cat si in cel al Directiei Generale de Politie Locala Sector 4".

Fostul primar Piedone a fost arestat

De asemenea, potrivit comunicatului "in urma analizei pe care membrii comisiei o vor realiza, vor fi stabilite masurile disciplinare ce se impun a fi adoptate fata de functionarii publici care au savarsit abateri disciplinare in exercitarea atributiilor ce le reveneau in cazul tragediei de la clubul Colectiv".

Incendiu in Colectiv: Dupa Piedone, DNA a retinut si doua functionare din Primaria Sectorului 4

In plus, Daniel Baluta "a dispus ca masurile disciplinare pe linie administrativa sa fie adoptate si comunicate in cel mai scurt timp cu putinta".

Dupa Ponta, si Piedone isi da demisia: Poate ca atunci cand mii de oameni iti cer sa pleci, e bine uneori sa asculti (Video)

Potrivit CV-ului sau postat pe site-ul Primariei Sectorului 4, Baluta este viceprimar din luna iulie 2013 si consilier local din luna iunie 2012. In plus, primarul interimar al Sectorului 4 este medic stomatolog.

Cristian Popescu Piedone a demisionat din functia de primar al Sectorului 4, miercuri, dupa ce Victor Ponta a anuntat ca renunta la sefia Guvernului, in urma masivelor proteste de marti seara din toata Romania.

Sambata, fostul edil a fost arestat preventiv pentru abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, si fals intelectual. Alaturi de Piedone au fost arestate si doua functionare ale primariei.

F.N.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#primar interimar Sector 4, #Daniel Baluta interimar sector 4 , #primar