Piedone, trimis in judecata: Ca primar a semnat mai multe autorizatii pentru firme ale copiilor sai

Luni, 07 Noiembrie 2016, ora 14:02 5783 citiri
Foto: Hepta.ro

Fostul edil al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost trimis in judecata, luni, de catre pocurorii Parchetului General. El este acuzat de conflict de interese, dupa ce in calitate de primar a semnat mai multe documente necesare functionarii firmelor copiilor sai.

Intr-un comunicat remis Ziare.com de catre Parchetul de pe langa ICCJ, se precizeaza ca in perioada 2013-2014, Piedone a semnat autorizatii de functionare pentru o firma din domeniul restaurantelor la care copiii sai sunt asociati si administratori.

De asemenea, in perioada 2013-2015, Piedone a semnat doua acorduri de functionare pentru o firma ce ofera activitati recreative si de distractie in Parcul Lumea Copiilor. La aceasta firma, fiul sau este asociat unic si administrator.

Nu in ultimul rand, in anul 2015, Piedone a semnat inca un acord de functionare pentru o firma din domeniul panificatiei al carei asociat unic si administrator este fiica sa.

In toate cele trei cazuri, firmele si-au inceput si si-au desfasurat activitatea in urma autorizatiei date de fostul primar. Dosarul a fost trimis Judecatoriei Sectorului 4.

Acesta este al doilea dosar in care Piedone a fost trimis in judecata pentru nereguli comise in perioada in care a fost primar al Sectorului 4. In luna mai, el a fost trimis in judecata in dosarul incendiului din Colectiv, dupa ce a autorizat functionarea clubului, desi nu existau avizele de securitate.

F.N.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News