Piedone se retrage din nou si se dedica familiei. Zice ca lasa locul din Consiliu tinerilor

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 11:03 2444 citiri
Foto: Facebook Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, a anuntat ca renunta la locul castigat in Consilul primariei si se retrage, in perioada urmatoare intentionand sa se dedice familiei.

" (..) scorul obtinut de lista pentru Consiliul Local PPUSL il consider a fi unul bun, insa nu suficient. Din pacate, numarul consilierilor PPUSL care vor intra in Consiliul Local nu este suficient pentru a influenta lucrurile. De aceea, am decis sa ma retrag, iar locul meu va fi luat de tineri", a anuntat pe Facebook Cristian Popescu Piedone.

Fostul primar al Sectorului 4 a incercat sa candideze pentru un nou mandat (atat independent, cat si din partea PPUSL, Partidul Puterii Umaniste Social - Liberal), insa

Tribunalul Bucuresti a respins definitiv candidatura acestuia.

Candidatura lui Piedone a fost respinsa de mai multe ori, aceasta strangand semnaturi in mod repetat pentru a putea candida. Cele mai multe contestatii au fost din partea rudelor victimelor din Club Colectiv, care au considerat inadmisibil un nou mandat al primarului sub administratia caruia s-a produs tragedia.

In postarea de pe Facebook, Popescu Piedone sustine ca in perioada urmatoare va lupta sa isi sustina nevinovatia: "Pentru mine va urma o perioada in care ma voi dedica familiei. (...) Nu in ultimul rand, va asigur ca ma voi lupta sa imi demonstrez nevinovatia. Pana la urma adevarul va iesi la iveala. Am incredere ca justitia va lua decizia corecta. Imi cer scuze fata de aceia care s-au simtit lezati de candidatura mea, insa mereu am spus ca acesta este un drept castigat in Decembrie 1989, care trebuie respectat".

Piedone il felicita pe noul primar, Daniel Baluta, PSD, care a castigat primaria cu - 39.03% din voturi. "Imi pare rau doar ca nu am putut sa va reprezint in continuare, asa cum si voi doreati. Raman insa un primar neinvins de nimeni prin vot. (...) Il felicit pe noul primar ales al Sectorului 4. Sper sa puna in aplicare promisiunile pe care le-a facut in campanie si sa nu ii insele pe aceia care i-au acordat votul, si cred ca o va face pentru ca e un om ambitios si vrea sa demonsreze ca se poate administratie in sec 4 si fara Piedone", a mai scris fostul edil.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza mielujambon
mielujambon
rank 1
Poate renunta si la carnetul de conducere obtinut la Arges
Poza trolheim
trolheim
rank 1
grasanul este supercalificat; poate fi si sofer pe basculanta