Piedone, jigniri rasiste la adresa muncitorilor asiatici intr-un clip propagandistic: "Du-te-n in Pakistan la el, du-te de unde au venit!" VIDEO

Joi, 17 Iunie 2021, ora 13:48 10044 citiri
Piedone apare cocotat pe schela criticand dispretuitor tot ce misca FOTO Primaria Sectorului 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, apare pe mai multe site-uri de stiri intr-un film propagandistic in care inspecteaza lucrarile de reabilitare termica a unui bloc.

Piedone, echipat cu casca de protectie si vesta de santier, apare cocotat pe schelele ridicate in jurul unui bloc din Sectorul 5 aflat in proces de reabilitare termica.

Timp de peste 15 minute peroreaza in legatura cu calitatea lucrarilor si incearca sa-i intimideze pe muncitorii aflati pe schele, reprosandu-le calitatea si ritmul scazut al lucrarilor.

Printre altele, se adreseaza intr-un mod dispretuitor la adresa muncitorilor asiatici angajati pentru lucrare: "Aici e sat fara caini, n-aveti si voi un diriginte de santier? Astia nu stiu romaneste (n.r. - cu referire la muncitorii asiatici)".

Mai apoi, il critica pe un muncitor adus langa el pe schela si care pare coordonatorul lucrarilor folosind sintagma "Du-te-n India la el, du-te-n in Pakistan la el, du-te de unde au venit!".

Miercuri, 16 iunie, Cristian Popescu Piedone ar fi trebuit sa primeasca sentinta definitiva in "dosarul Colectiv". Primarul Sectorului 5 a scapat temporar de condamnare datorita unei chichite legale gasite de judecatori.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza MyTwoCents
MyTwoCents
rank 5
Poza Kogaion78
Kogaion78
rank 1
.....sa se duca si iel acolo unde sunt toti canibalii de copii!.....