Piedone, la conferinta UNPR: Lasati-o dracului de politica!

Joi, 03 Noiembrie 2011, ora 17:23
4835 citiri
Piedone, la conferinta UNPR: Lasati-o dracului de politica!
Foto: B1TV

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost invitat joi la Conferinta UNPR Bucuresti, unde si-a anuntat intentia de a candida din partea acestei formatiuni politice la alegerile locale din 2012, confirmand astfel zvonurile aparute in presa.

Piedone a fost indelung aplaudat de participanti, printre acestia numarandu-se, tot in calitate de invitat, si presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea.

Edilul sectorului 4 le-a vorbit celor prezenti despre necesitatea ca partidele, indiferent de coloratura politica, sa ingroape "securea razboiului".

"Romania va intelege ca astazi situatia pe care o resimtim cu totii, si bogatul si saracul, in special saracul, inseamna unitate, fara orgolii personale(...) Lasati-o dracului de politica!", a declarat Piedone in aplauzele celor prezenti, explicand ca in ziua de azi sa faci politica a ajuns sa insemne "sa cersesti votul".

"Nu am crezut in vorbe, cred in fapte!", a mai sustinut fostul lider PC Bucuresti, in prezent simplu membru al Partidului Conservator dupa demisia sa din toate functiile detinute in partid.

El a dezvaluit ca in 2008, dupa 16 ani de cariera politica, a batut la usile tuturor partidelor cu "saru-mana", si la PDL, si la PSD, si la PNL, cerand sa fie sustinut ca si candidat.

"Du-te mai de aici, cine esti tu?", a spus el ca a fost reactia partidelor, cu exceptia PC, caruia i-a multumit ca l-a acceptat si l-a pus pe lista.

"Astazi ma inclin in fata cetatenilor sectorului 4. Atunci cand au votat au votat persoana mea, munca mea de 'infanterie'", a mai declarat el, subliniind acest cuvant pentru a-i face o placere presedintelui executiv al UNPR, ministrul Apararii Gabriel Oprea, pe care l-a numit prietenul sau.

"Ma indrept catre un examen cu fruntea sus", a mai spus el, referindu-se la alegerile de anul viitor, adaugand ironic: "Cand am zis saru-mana am primit raspunsul de mai sus, astazi toata lumea vrea sa faca poza cu mine".

Edilul sectorului 4 a anuntat ca se bucura de sprijinul pe care i-l arata astazi UNPR, desi s-a aratat convins ca va fi acuzat de fostii colegi din USL ca a tradat.

"Maine cu siguranta Piedone o sa fie acuzat: A tradat! Ce am tradat? Eu nu am trecut la alt partid, imi arat intentia pentru 2012", a mai spus el, adaugand ca nu poate fi acuzat de tradare pentru ca el a fost investit in functie de cetatenii sectorului 4, prin voturile lor, nu de politicieni.

"Am facut ca aceasta primarie sa fie primaria nr. 1 a Bucurestiului, avand drept concurenti primari de 2-3 mandate in scaun. Cei prezenti se exlud", a mai comentat el, uitandu-se catre primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, liderul UNPR Bucuresti, pe care l-a numit, de asemenea, prietenul sau.

"Recunosc si v-o spun in fata voastra aici, cronicarii zilei de maine sa scrie ce-or vrea, stiu ca sunt uman si stiu ca dumneavoastra atunci cand aveti emotii ca si mine va indreptati catre un pahar de palinca, am baut un pahar de palinca ca sa am curajul sa spun tot ce am pe suflet", a tinut sa le povesteasca joi seara Cristian Popescu Piedone uneperistilor, inainte de a anunta ca se alatura echipei UNPR pentru alegerile locale din 2012, informeaza Newsin.

Cristian Popescu Piedone se alatura astfel unei lungi liste cu sute de primari din toata tara care, desi membri ai unor partide din USL, isi anunta intentia de a candida la alegerile de anul viitor din partea UNPR.

Piedone nu poate demisiona din PC in acest moment pentru ca, potrivit legii, si-ar pierde mandatul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciprian Ciucu nu-l susține pe Piedone la Capitală: ”Avem niște așteptări în ceea ce privește anvergura intelectuală, moralitatea”
Ciprian Ciucu nu-l susține pe Piedone la Capitală: ”Avem niște așteptări în ceea ce privește anvergura intelectuală, moralitatea”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, nu crede în varianta Cristian Popescu Piedone. Edilul a anunțat clar că nu va susține candidatura acesstuia la Primăria Capitalei. Primarul Sectorului...
Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cristian Popescu-Piedone deja se vede primar al Bucureștiului. El a declarat că va câștiga cu peste 40% și că pentru PSD ar fi bine să-l susțină. De asemenea, politicianul continuă...
#Piedone UNPR Popescu Piedone candidat 2012, #Cristian Popescu Piedone , #primar
Comentarii
Poza omuldinpekin
omuldinpekin
rank 3
Bravo Piedone ca ai plecat din cloaca USL-ista ! Bravo tie !