Piedone, de nerecunoscut - schimbare radicala de look

Marti, 15 Iulie 2014, ora 11:24
8580 citiri
Piedone, de nerecunoscut - schimbare radicala de look
Foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, si-a schimbat look-ul de dragul nepotelului sau. Si-a dat barba jos si s-a ras in cap pentru a nu-l irita pe nou-nascut.

"Daca se intampla sa ne intalnim pe strada si sa nu ma recunoasteti, e pentru ca mi-am dat barba jos, intrucat vreau sa-mi sarut nepotelul fara sa-i provoc vreo iritatie", a scris pe Facebook Cristian Popescu Piedone.

Edilul a devenit bunic vinerea trecuta, cand nora lui, Loredana, a nascut un baiat. La scurt timp, Piedone a postat pe reteaua de socializare o fotogafie cu nepotul sau.

Baietelul este al fiului cel mare al primarului, Vlad, care s-a casatorit cu Loredana in octombrie 2013. Edilul le-a urat inainte sa plece in luna de miere sa se intoarca acasa in numar de trei, cuplul facand anuntul cel mare o luna mai tarziu.

Anuntul schimbarii de look a primarului a fost comunicat si de catre biroul de presa al institutiei pe care o conduce Cristian Popescu Piedone. Dupa ce si-a modificat insatisarea, edilul a mers intr-una dintre pietele din Sectorul 4.

"Fiindca recent, Edilul Sectorului 4 a renuntat sa mai poarte cioc si si-a tuns foarte scurt parul, avand aproximativ 85 de kg in minus, o pereche de ochelari de soare si o sapca au fost suficiente pentru a-l face de nerecunoscut pentru comerciantii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui complex comercial", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Primarul a asteptat sa primeasca bonuri pentru produsele cumparate, dar acest lucru nu s-a intamplat, iar edilul s-a hotarat sa ii faca pe comercianti sa plateasca pentru acest lucru.

"'Mai aveti ceva sa-mi dati?', i-am intrebat pe cei in culpa. Fireste, au spus ca nu, decat buna ziua. O zi pe care le-am stricat-o, cu siguranta, prezentandu-ma si anuntandu-i ca le reziliez pe loc contractele de inchiriere pentru spatiile pe care le ocupa.

De asemenea, acestia nu vor mai primi autorizatii de functionare, necesare desfasurarii activitatii. In perioada urmatoare, aceste spatii vor fi scose din nou la licitatie, iar pe cei care le vor ocupa ii sfatuiesc sa se pastreze in legalitate, fiindca, cu sau fara cioc, Piedone este si va ramane tot Piedone, nu se dezminte si va sti cum sa-i prinda pe picior gresit, daca se gandesc sa eludeze Legea", a declarat primarul.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Piedone nepot, #Piedone ras cap, #Piedone chel, #Piedone barba nepot, #Piedone barba , #primar
Comentarii