Piedone, audiat in cazul contractelor fiului sau cu Primaria Sectorului 4

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 10:31 1985 citiri
Foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a venit joi la Parchetul instantei supreme, pentru a fi audiat in dosarul in care Agentia Nationala de Integritate (ANI) a cerut cercetarea lui pentru conflict de interese.

"Societatea baiatului meu nu a avut niciodata afaceri cu statul, nu a vandut si nu a incasat niciun leu de la stat", a declarat Cristian Popescu Piedone, la intrarea in sediul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ).

Fiul lui Piedone a semnat mai multe contracte cu Primaria sectorului 4 - ANI a sesizat procurorii

Intrebat in legatura cu acuzatia ca fiul sau a platit o chirie de 0,07 lei pe metru patrat pe zi, pentru un spatiu de peste 2.200 de metri patrati din parcul Lumea Copiilor, Popescu Piedone a spus: "Atat este hotararea Consiliului Local de inchiriere a domeniului public".

La Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie au venit pentru a fi audiati si copiii lui Cristian Popescu Piedone, Vlad si Ana.

Dosarul a fost deschis recent, dupa ce ANI a reclamat ca Popescu Piedone a fost in conflict de interese, intrucat, in calitate de primar al Sectorului 4, a semnat sase acorduri de functionare si doua autorizatii pentru trei firme in care asociati si administrator sunt copiii acestuia.

De asemenea, una dintre societati a avut patru contracte cu Administratia Domeniului Public (ADP) Sector 4 pentru ocuparea unei suprafete de 400 de metri patrati, in realitate ocupand o suprafata de aproape sase ori mai mare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News