Piedone a demisionat: Cine ii ia locul la Primaria Sectorului 4

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 14:43
2878 citiri
Piedone a demisionat: Cine ii ia locul la Primaria Sectorului 4
Foto: Digi24

Viceprimarul Sectorului 4, Daniel Baluta, va prelua atributiile lui Cristian Popescu-Piedone, in urma demisiei acestuia, potrivit unui comunicat al autoritatii locale.

Dupa Ponta, si Piedone isi da demisia: Poate ca atunci cand mii de oameni iti cer sa pleci, e bine uneori sa asculti (Video)

"In urma demisiei, conform prevederilor art.15, alin. 2 din Legea nr. 393/ 2004 privind statutul alesilor locali, conform carora calitatea de primar inceteaza de drept inainte de expirarea mandatului, pe 9 noiembrie, la ora 16:30, Consiliul Local sector 4 se va intruni intr-o sedinta extraordinara.

Consilierilor locali le va fi adusa la cunostinta demisia lui Cristian Popescu-Piedone, urmand ca procesul verbal al sedintei, insotit de referatul secretarului Sectorului 4, sa fie transmise Institutiei Prefectului Municipiului Bucuresti, iar prefectul sa ia act printr-un ordin de incetare a mandatului. Conform Legii nr.215/2001, republicata, atributiile ce ii sunt conferite primarului vor fi preluate de Daniel Baluta, viceprimarul sectorului 4", releva sursa citata.

Piedone nu si-a dat demisia si a actionat emotional, ca nu a avut consiliere

Piedone a anuntat miercuri ca isi depune demisia din functia de edil al Sectorului 4.

Ponta si Piedone au demisionat, protestele au continuat - Aproape 100.000 de romani, in strada (Galerie foto & Video)

"Dupa toate reactiile din ultimele zile, dupa emotia si furia total justificate si exprimate in spatiul public in cautarea vinovatilor, dupa mitingul de ieri din Capitala in care mii de bucuresteni mi-au cerut demisia, am avut timp sa reflectez si am ajuns la urmatoarea concluzie: imi prezint astazi demisia de primar al Sectorului 4, in semn de respect fata de victimele tragediei si sper ca vidul legislativ si carentele administrative sa traga un semnal de alarma, de la cel mai simplu functionar pana la cel mai inalt for legislativ.

Poate ca atunci cand mii de oameni ies in strada sa-ti ceara sa pleci si alte mii cer acelasi lucru pe retelele de socializare, e bine uneori sa asculti. Imi asum aceasta vina morala, cat despre cea legala, voi lasa Justitia sa isi spuna cuvantul", a transmis Cristian Popescu-Piedone intr-un comunicat de presa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Piedone demisie primarie sector4, #viceprimar interimar piedone demisie , #demisie