Motivul pentru care Piedone nu poate candida la primarie - motivarea instantei

Joi, 28 Aprilie 2016, ora 17:39
2975 citiri
Motivul pentru care Piedone nu poate candida la primarie - motivarea instantei
Foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone nu poate intra in cursa electorala pentru Primaria Sectorului 4, pentru ca propunerea de candidatura trebuia sa provina de la conducerea organizatiei municipiului Bucuresti a partidului, ceea ce nu s-a intamplat.

Argumentul se regaseste in documentul in care magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 si-au motivat decizia prin care au respins candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4. Hotararea nu este, insa, definitiva.

"Intrucat intimatul a candidat la functia de primar al Sectorului 4 din municipiul Bucuresti, municipiu care nu face parte din niciun judet, neexistand o organizatie judeteana a partidului, instanta retine ca propunerea de candidatura trebuia sa fie semnata si sa provina de la conducerea organizatiei municipiului Bucuresti, cum de altfel este reglementat si in Statutul Partidului Puterii Umaniste.

Analizand dosarul de candidatura depus de intimat reiese ca propunerea de candidatura a fost formulata de Presedintele Filialei Sector 4 Bucuresti al partidului Puterii Umaniste si nu de catre Filiala Municipiului Bucuresti", au explicat magistratii.

Judecatoria Sectorului 4 a respins, miercuri, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, decizia nefiind definitiva.

Candidatura lui Piedone la Primaria sectorului 4, respinsa din nou (Video)

Biroul electoral a admis candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, din partea PPU-SL, dupa ce pe 19 aprilie magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca semnaturile de sustinere pe care le stransese nu sunt valabile. Ulterior, Cristian Popescu Piedone a strans alte semnaturi si si-a depus candidatura.

Piedone si-a depus iar candidatura la primarie. Asociatia #Colectiv: Cinism si nesimtire. O tara anormala

Biroul Electoral al Sectorului 4 a respins lista candidatilor PPU-SL pentru Consiliul Local, deschisa de Cristian Popescu Piedone, pe motiv ca acesta s-a inscris in partid dupa ce au fost stranse semnaturile necesare depunerii listei.

Piedone a vrut sa fie si consilier, si primar - Candidatura la Consiliul Local, respinsa de BEC

Piedone este urmarit penal dupa tragedia din Colectiv. De altfel, el a demisionat in noimebrie 2015 din functia de primar al Sectorului 4, pe fondul protestelor declansate de tragedie, si sustinea la aceea vreme ca se retrage din viata politica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#motivare instanta Piedone, #Piodone candidatura primarie , #primar